9 lucruri pe care un furnizor de tigla metalica nu ti le spune!

9 lucruri pe care un furnizor de tigla metalica nu ti le spune!

Tigla metalica sau panouri sandwich ieftine? Ma indoiesc ca exista asa ceva! De ce? Uite cel putin 9 motive:

1. Ti se specifica in oferta grosimea panelului, insa cunosti grosimea invelisului din tabla al panoului (foaia de otel care inveleste materialul izolant)? Daca la Austrocasa tabla are grosimea intre 0,5 sau 0,6 mm, poti avea surpriza ca tabla ta sa aiba doar 0,4 mm.

2. Cat aer platesti? Daca miezul e din spuma poliuretanica, stii cat de dens e miezul de spuma poliuretanica sau de fapt, cat aer contine? Daca ai comandat termoizolatia de la Austrocasa, ai avantajul ca vezi cu ochii tai cum introducem fibra de celuloza sau poti testa la fata locului densitatea polistirenului expandat livrat.

3. Desi pare imposibil, de la acelasi producator de panouri poti primi nuante diferite la culoarea panoului, daca e din loturi diferite! Da, de exemplu pentru acelasi RAL 3011 (rosu inchis), daca panourile nu sunt din acelasi lot, pot fi diferente provenite din fabrica de la un lot la altul. Si diferentele se vad cel mai bine la soare, asa ca, ai grija cum comanzi. Austrocasa isi ia angajamentul sa-ti livreze tabla din acelasi lot pentru a evita astfel de neplaceri.

4. S-ar putea ca atunci cand intrebi de panouri de colt, jgheaburi, dolii sau alte accesorii, sa ai surpriza ca nu toti iti pot raspunde ca au asa ceva in portofoliu. Noi iti livram toata gama standard si orice element de inchidere sau accesoriu personalizat.

5. Daca doresti sisteme complete vei constata ca multi furnizori au o gama restransa de panouri, si eventual cateva table indoite. Noi iti livram toata gama de produse, iar in locul panourilor sandwich prefabricate iti livram un sistem cel putin dublu ca eficienta termoizolanta si la jumatate de pret! Avem solutia tehnica eficienta, doar cauta-ne pentru detalii si hala sau casa ta va fi cel mai bine izolata din oras sau sat si la cel mai bun pret.

6. Daca ceri solutii tehnice vei constata ca multi nu au ce sa-ti ofere. Daca cererea ta e mai deosebita, de exemplu: noua constructie trebuie sa fie atasata de o cladire existenta – nu oricine poate realiza acest lucru si e important sa te asiguri ca atat constructorul cat si furnizorul de panouri are experienta si iti poate livra o solutie corecta in acest sens. Nu ai gasit rezolvarea, cauta-ne!

7. Toti furnizorii sunt acoperiti de hartii si certificari locale. Marcajul CE (care nu e usor de obtinut) plus documentele ce insotesc acest marcaj reprezinta o garantie in plus privind caracteristicile si calitatea produsului.

8. Toti producatorii afirma ca sistemele lor sunt «ignifugate» si rezistente la foc, insa surpriza – la prima neatentie te poti trezi cu casa sau hala arsa din temelie. Din nefericire, incendiile din ultimii ani au aratat ca multe cladiri construite cu panouri ard in cateva minute. Fa un test practic pe panoul pe care vrei sa-l achizitionezi, sau vino la noi sa-ti facem un test pe sistemul mai ieftin, mai bun si mai eficient pe care ti-l recomandam.

9. Daca nu esti sigur ce sa alegi, cere referinte, intreaba in piata si vezi alte proiecte realizate cu acel produs. Vezi efectiv ce case/hale a mai realizat constructorul. Astfel, vei evita surprize ca: aparitia deformatiilor, a petelor, lipsa de izolatie, etc.

Vrei sa nu ai dureri de cap, incearca produsele si serviciile noastre!

Back To Top