A fi sau a nu fi în MLM

A fi sau a nu fi în MLM

Se întâmplă mereu…

Stai destul de bine, într-o organizație MLM destul de mare. Crezi că ai găsit în cele din urmă acel lingou de aur care îți asigură un venit decent. Faci aproximativ 10.000 de dolari pe lună. Ți-ai părăsit locul de muncă acum câteva luni, ai cumpărat o casă nouă, mașină sport, și ai achitat toate datoriile. Life is good, zice americanul! Viata e bună.

Apoi într-o zi, compania își schimbă planul de compensare, doar puțin…

Unul dintre lideri nu este mulțumit de asta și decide să se mute într-o altă companie; cu un singur clic lista sa de câteva mii de destinatari dispare. El practic distruge zeci de afaceri ale membrilor rețelei, inclusiv pe a ta! Venitul pe care te bazezi să plătești ipoteca, să investești pentru pensie, să-ți duci copiii la școală, etc., literalmente dispare peste noapte.

Dacă încă nu ai trăit acest scenariu, se va întâmpla într-o zi.

Gândește-te ca afacerea ta este complet dependentă de niște străini pe care, probabil, nu i-ai întâlnit niciodată. Nu știi planurile liderilor pe termen lung. Nu știi problemele lor și nu știi ce vor face în continuare, totuși venitul tău depinde de ei și de mii de alții la fel ca ei. Adevărul e că – pur și simplu – nu poți câștiga toată viața pe cont propriu cu un plan de compensare MLM, nu este conceput pentru asta!

Vezi, internetul este un instrument care permite comunicarea la un nivel la care nu a fost niciodată până acum, unde opiniile, zvonurile, promoțiile și reclamele se pot răspândi rapid pe tot globul cât ai clipi din ochi!

Venituri masive pot fi câștigate sau pierdute în câteva zile de o companie doar cu un banal raport de opinie negativ bine plasat pe motoarele de căutare. Rețelele MLM pot fi distruse peste noapte prin zvonuri false.

Membri rețelei au acces instantaneu la o mulțime de instrumente, sisteme, lideri, instruire și opinii, care plantează continuu semințe de îndoială și distrag atenția cu promisiuni sau zvonuri false de multe ori. Etc., etc.

Orice afacere de tip Multi-level Marketing e foarte volatilă și uite așa ai fost și nu mai ești în MLM!

Back To Top