Agentii imobiliare partenere in Iasi si in tara

Agentii imobiliare partenere in Iasi si in tara

Agentii imobiliare, case la cheie In prezent Austrocasa International colaboreaza cu Agentii Imobiliare devenite partenere din: Iasi, Cluj, Timisoara, Bucuresti si Targu Mures. In curand in Iasi si Tg Mures vor incepe doua microcartiere de case ecologice independente energetic si vom avea case de vanzare la rosu si la cheie prin Prima Casa sau cu numerar, in functie de posibilitatile fiecarui client, asa ca dorim sa extindem reteaua de vanzare si marketing din cele doua orase, dar si sa dezvoltam micri cartiere similare in alte zone ale tarii.

Cautam Agentii Imobiliare pentru parteneriat

Cautam parteneri in toate judetele tarii. Oferim comisioane importante celor ce aduc clienti mai ales pentru case pasive si active independente energetic.

Daca detineti terenuri – private sau prin agentii imobiliare – putem construi impreuna case eco eficiente energetic, vandabile usor deoarece sunt mai ieftne decat banalele apartamente sau garsoniere de la bloc, in plus fiind foarte confortabile si economice, facturile la energia termica fiind aproape zero!


Back To Top