Agnes – o nepoată deosebită!

Agnes – o nepoată deosebită!

Agnes-Cameea

Mirela, mama, spune despre semnificația numelui: Cameea, numele unei flori; Agnes, din greacă: pură, curată, sfântă.

Toți nepoții sunt speciali, dar Agnes e deosebită! S-a născut cu un diagnostic foarte rar în lume, creând în jurul ei iubire, speranță și mister!

Iată ce spune doamna Oana-Delia Bodur, terapeut autorizat Bowen, care a cunoscut-o recent și se ocupă în mod special de Agnes, care este internată la un centru de sănătate din Voluntari.

„Agnes-Cameea, e un înger întrupat, venit să preia, să ajute neamul. E cu adevărat Minunată! Voi continua să-i fac terapia Bowen și, în același timp, mă va ajuta să-i fac linia vieții, având mai multe amănunte: când a fost descoperit cromozomul lipsă, etc. E minunat ca mama folosește remedii homeopate și alte picături. Cu Ajutorul lui Dumnezeu, când vă veți întâlni cu Agnes în septembrie anul acesta (2017), bucuria revederii va fi încununată de bucuria schimbării.“

Notă: Aștept cu credință acel moment și voi face observațiile aferente atunci!

O propunere pentru cei din familie și pentru vizitatori

Studiați informația de mai jos, mai ales doamnele, domnișoarele, cei care nu aveți loc de muncă, dar nu numai, dacă vreți sa va reprofilați și să luați cursuri de terapeut Bowen (nu trebuie sa fii medic, doar să ai determinare și minte deschisă, ceea ce voi cu siguranță aveți 🙂 http://www.terapiebowen.ro

Elena, care o însoțește pe Agnes, a beneficiat si ea de terapie; iata impresiile Elenei (text trimis pe SMS):

„A venit o doamna la noi și ne-a făcut terapia Bowen. Doamne, ce liniștită e Agni după terapia asta! Mi-a făcut și mie la genunchi și la coloană. Mi-a spus că este bună pentru blocaje de la stres. Ținem legătura, și mai vine la noi să ne facă Bowen. Ce m-a liniștit terapia asta! Dar coloana… mi-a îndreptat-o, nu alta! Se pricepe bine la terapii… doamna Oana Bodur.”

Pentru terapia Bowen, trimiteți mesaj la: boduromail@gmail.com

Back To Top