Apartament cu 2 camere decomandat 62,11 mp

Apartament cu 2 camere decomandat 62,11 mp

Apartament cu 2 camere decomandat 62,11 mp

Apartament cu 2 camere confortabil, in suprafata de 62,11 mp

La amenajarea acestui apartament cu 2 camere se mizeaza pe crearea unei camere de zi cu bucatarie in plan deschis si loc de luat masa, toate armonios integrate in conceptul acestuia. Predomina o paleta de culori neutre, cu diferite esente inclusiv de lemn ce confera un aer calduros si primitor locuintei.

Amenajarea bucatariei include minimul necesar pentru a le avea pe toate la indemana: depozitare suficienta si electrocasnicele comune. Este o bucatarie minimalista, cu mobilier in care regasim mixul intre lemn si alb; panoul de sticla colorata reflecta lumina naturala, fiind o alegere pentru care se opteaza din ce in ce mai des. Benzile LED ofera un iluminat suplimentar necesar atunci cand prepari mancarea. Barul amenajat pentru gustari rapide separa vizual spatiul de gatit de restul camerei.

Nota minimalista continua si pentru partea de living, cu dulapuri incastrate si consola pentru televizor, alaturi de o canapea tip coltar, potrivita in acest context.

Corpurile de iluminat sunt reale obiecte de decor care pun in valoare spatiile care au integrate 3 corpuri suspendate de deasupra blatului de la bar, corpul de deasupra mesei din living si lampa de pe hol. Luminile ambientale oferite de spoturile incastrate sau benzile LED ce confera o lumina indirecta contribuie la crearea unor scenarii diferite in functie de contextul dorit de locatar.

Tema decorului natural, cu finisaj din lemn este preluata si in dormitorul apartamentului. Aici peretele cu patul este accentuat prin placarea lui cu furnir. Impreuna cu luminile ambientale se creeaza un efect placut si relaxant.

Tot aici poate fi amenajat si un birou, alaturi de un dulap cu usi glisante pentru depozitarea hainelor. Liniile minimaliste ale mobilierului permit texturii lemnului sa iasa in evidenta.

Si in baie regasim lemn in componenta dulapurilor de sub lavoar, acestea fiind suspendate, permit o depozitare suplimentara sub acestea.

Spatiul se concentreaza pe o utilitate functionala cu o estetica redusa la esential in care materialele, texturile, finisajele si iluminatul joaca rolul principal in a defini amenajarea interioara.

Detalii

– modelul apartamentului, tip 5 (specificati acest fapt in formularul de cerere);
– 2 camere decomandate;
– suprafata = 62,11 mp;
– apartamente disponibile la: subsol, parter, etaj 1, etaj 2, etaj 3, mansarda.

Speram sa gasiti inspiratie in acest apartament si daca il doriti, nu ezitati sa ne contactati.

Back To Top