Arhitectura

Arhitectura

Arhitectura | Planuri case | Catalog case

Proiecte de Arhitectura

arhitectura-casa-pasiva Conceptul arhitectural AustroCASA incearca sa imbine utilul cu confortul si cerintele actuale in domeniul mediului si energiei. Orice constructie, pentru a-si atinge scopul pentru care a fost conceputa, trebuie sa satisfaca simultan aspecte legate de: functionalitate, estetica, stabilitate si siguranta in exploatare. AustroCASA & Partners executa proiecte de arhitectura colaborand cu cei mai buni arhitecti si proiectanti. Aveti nevoie de proiecte de case sau o idee de casa? Descarcati orice plan de casa de pe site pentru a va inspira! Executam proiectare rapida, orice tip de proiecte, inclusiv proiecte pentru locuinte in stil clasic, case pasive, case termoizolate in sistem Austrocasa, vile, hoteluri, moteluri, case de vacanta, cabane turistice, etc. De asemenea, oferim consultanta pentru obtinerea avizelor pentru autorizatia de constructie. Clic pentru a va inspira si a vedea Proiecte case

Conceptul arhitectural AustroCASA

casa-pasiva-iasiSe stie ca, in general, ne place sa construim locuinta fara a apela la un inginer sau specialist pentru consultanta, desi in viata normalul este specializarea – a face ceea ce stii cel mai bine – astfel incat medicul sa trateze bolnavii, arhitectul sa proiecteze case, s.a.m.d… Procedand astfel, este firesc sa-ti iasa lucrurile bine, deoarece te ocupi de domeniul in care ai pregatire si experienta. Orice casa proiectata, trebuie sa satisfaca simultan aspecte legate de: functionalitate, estetica, stabilitate si siguranta in exploatare.

Conceptul arhitectural AustroCASA cuprinde:
– proiecte de arhitectura case pasive;
– proiecte de arhitectura urbana;
– proiecte de arhitectura rurala;
– proiecte de arhitectura pentru case mici;
– proiecte de arhitectura vile;
– proiecte de arhitectura industriala si comerciala.

Astfel, rolul arhitectului AustroCASA & Partners este acela de a gasi solutiile optime pentru o configurare optima a locuintei si coordonarea echipei care contribuie la proiect, astfel incat in final locuinta sa satisfaca exigentele in domeniu, in raport cu terenul si cerintele beneficiarului.

Arhitectura conceputa de designer pentru casele construite de AustroCASA indeplineste cerintele de mai sus astfel:

Concept arhitectural ecologic, economic si pasiv, folosind energia verde de la soare, apa si vant;
Structura locuintei este foarte importanta! Pentru a asigura stabilitate la cutremur si durabilitate maxime, construim casele pe structura clasica din beton sau structura din lemn; in ambele variante locuintele AustroCASA rezista la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter;
Protectia locuintei fata de foc si intemperii este asigurata prin solutii de maxima eficienta, astfel incat peretii AustroCASA (din lemn sau beton) nu iau foc! Vizualizati testul de stres al locuintelor AustroCASA!
– Locuintele sunt configurate astfel incat spatiul din interior sa fie folosit inteligent asigurand conditii de functionalitate maxima.
Raportul pret/calitate este unul exceptional.

Daca doriti ca locuinta dvs. sa fie construita la un pret rezonabil si la cele mai inalte standarde de arhitectura, nu ezitati sa ne contactati sau consultati un Arhitect AustroCASA & Partners.

Back To Top