Asigurarea Cladirii

Asigurarea Cladirii

Companiile de asigurari au dezvoltat o multime de produse care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si cele juridice. Nu numai evenimentele din viata de zi cu zi sunt imprevizibile, ci si cele ce tin de sfera economica, firmele, atat microintreprinderile, cat si marile companii cu sute si chiar mii de angajati confruntandu-se cu diferite probleme, specifice dimensiunii lor si domeniului lor de activitate.

Astfel, pentru companiile care activeaza in domeniul constructiilor, asiguratorii au dezvoltat asigurarea pentru constructii civile. Pentru a oferi o asigurare de calitate in acest sens este nevoie atat de o expertiza deosebit de complexa, cat si de „know-how” calitativ. Astfel, veti putea beneficia de un raport calitate-pret foarte bun, iar banii pe care ii veti plati pe asigurare chiar vor merita. Asigurarea cladirilor este un tip de asigurare care ar trebui incheiat de catre toti dezvoltatorii.

O astfel de asigurare se adreseaza atat beneficiarilor cu viziune, cat si contractantilor prevazatori. Astfel veti putea beneficia de cel mai bun plan de acoperire pentru business-ul dumneavoastra.

Daca sunteti beneficiarul unei constructii, prin acest tip de asigurare aveti posibilitatea de a beneficia de o asigurare bine realizata, avand clauze si riscuri acoperite ale contractului care se adapteaza proiectului al carui beneficiar sunteti. Prin intermediul unei astfel de asigurari aveti posibilitatea sa controlati mult mai bine cheltuielile, incheiand chiar dumnevoastra o polita de constructii-montaj.

Pentru constructor de asemenea, o astfel de polita de asigurare se adapteaza specificului lucrarilor dumneavoastra. Politele oferite sunt bine structurate, iar costurile sunt de asemenea optimizate. Aceste polite pot fi optimizate flexibil in functie de utilajele utilizate si personalul care lucreaza in cadrul aceslui proiect. Calculul unei polite de asigurare se realizeaza tinandu-se cont de amploarea respectivului proiect.

Atunci cand este incheiata respectiva polita este deosebit de important ca obligatiile constructorului sa fie cunoscute de catre personalul care lucreaza in sfera de management care este implicat in santier.

 

Back To Top