Asigurarea de Sanatate

Asigurarea de Sanatate

Asigurarile de sanatate, inca nu sunt obligatorii in tara noastra, insa este foarte posibil ca in curand sa se introduca si la noi acest sistem si sincer l-as intampina cu bratele deschise pentru ca este singurul mod prin care vom avea apoi certitudinea ca indiferent de ceea ce se poate intampla noi vom fi mereu in siguranta.

In America functioneaza un sistem destul de interesant al asigurarilor de sanatate si anume faptul ca pentru persoanele obeze si pentru fumatori, acest tip de polita va fi unul mai scump. Poate ca in acest mod, persoanele vor reusi sa renunte la unele obiceiuri destul de viciioase. In schimb, nefumatorii beneficiaza de polite de asigurari de sanatate mai ieftine si mai bune. Spre exemplu fumatorii vor plati pentru asigurarea de sanatate mai mult cu 25 % decat in cazul nefumatorilor bani care vor ajuta la finantarea unor programe foarte bune prin care sa ii ajute sa renunte la fumat. De acelasi tratament au parte si persoanele obeze care nu au niciun gand de a-si schimba in vreun fel regimul alimentar.

Este un mod prin care se doreste atragerea atentiei asupra acestui fapt si ca nu este deloc bine sa continui in acest mod si poate ca plata unor polite de asigurare mai mari ii va face sa reflecteze un pic mai mult asupra acestui fapt cu atat mai mult avand in vedere si perioada economica destul de sensibila pe care o traversam.

In tara noastra obligatorii sunt pana acum decat asigurarile de locuinta si cele auto de tip RCA si sa speram ca in curand vor deveni obligatorii alte asigurari pentru ca doar prin incheierea unor astfel de polite oamenii vor reusi sa fie mai responsabili si sa reflecteze un pic mai mult asupra a tot ceea ce se intampla in viata de zi cu zi si sa nu mai ramai nepasator asupra acestor lucruri.

Mai e insa destul de mult pana cand si mentalitatea oamenilor se va schimba si vom evolua spre mai bine, pentru ca doar atunci cand vom reusi sa ne schimbam gandirea, abia atunci vom reusi sa intelegem cat de importante si de utile sunt asigurarile.

Back To Top