Asigurari auto

Asigurari auto

Asigurarile auto se impart in doua mari categorii: asigurare RCA si asigurare CASCO. Prima dintre acestea are caracter obligatoriu cea de-a doua fiind facultativa si ramane la alegerea ta daca vei vrea sau nu sa o inchei, insa de departe o asigurare CASCO este cea care iti confera cu mult mai multe avantaje decat cea mai buna oferta de RCA.

Dintre avantajele politelor de asigurare CASCO enumeram:

  • acoperire mare, nu doar in Romania ci si in celelalte state europene, fara sa mai fie nevoie sa platesti in plus pentru acest tip de serviciu;
  • asistenta rutiera din partea firmei de asigurari;
  • asigurarea unor riscuri cu mult mai diverse si mai speciale decat asigurarea RCA;
  • posibilitatea de a alege riscurile pe care sa vrei sa le acoperi, ceea ce in cazul RCA nu este posibil.

In plus, o asigurare CASCO iti confera protectie intr-un numar cu mult mai mare de cazuri: fenomene ale naturii (inundatii, furtuni puternice, trasnete, alunecari de teren, avalanse de zapade, etc.), cazuri de furt si tentativa de furt, accidente auto, incendii sau explozii precum si orice alt tip de actiuni mecanice.

Astfel, beneficiind de cele mai bune oferte de asigurare CASCO nu vei mai avea niciun motiv pentru care sa iti faci griji ca nu circuli in siguranta pe drumurile din Romania.

Pentru oferte de preturi bune pentru aceasta asigurare sunt de parere ca le vei gasi la unul din brokerii prezenti online cum este cazul AsigurariCasco.org ce este in masura sa le ofere soferilor aflati in cautarea unei asigurari CASCO nu doar cele mai bune asigurari ci si preturi foarte bune pentru aceasta si in acelasi timp informatii destul de utile cu ajutorul carora sa isi poata forma o opinie cat mai buna asupra ofertelor de asigurare in care sa merite sa iti investesti banii precum si asupra riscurilor pe care sa merite sa le asiguri.

Back To Top