AustroBANCA pentru Locuinte

AustroBANCA pentru Locuinte

AustroBANCA pentru Locuinte 2015

AustroBANCA pentru CASE ECO Programul AustroBANCA pentru Locuinte (ApL) se desfasoara NUMAI pentru casele ecologice si economice pasive incluse in programul Prima Casa Eco.

AustroBANCA pentru Locuinte inseamna ca la suma economisita este alocat un termen de economisire si constructie a casei, iar valoarea casei construite este cea finala, reprezentand o suma substantiala care va ajuta sa construiti o casa „la rosu” sau „la cheie” si sa evitati alte forme de imprumuturi neperformante. La suma respectiva se poate adauga si suma de 4000 de euro pentru fiecare contract de casa incheiat pein colaborarea dvs. in cadrul programului „Prima Casa Eco„.

A. La o suma economisita de 5000€, termenul de economisire/construire este de 5 ani, iar valoarea casei construite (suma totala obtinuta prin economisire) este de 10000€. Dobanda oferita de firma beneficiarului este de 20%/an.

B. La o suma economisita de 8000€, termenul de economisire/construire este de 4 ani, iar valoarea casei construite (suma totala obtinuta prin economisire) este de 14400€. Dobanda oferita de firma beneficiarului este de 20%/an.

C. La o suma economisita de 12000€, termenul de economisire/construire este de 3 ani, iar valoarea casei construite (suma totala obtinuta prin economisire) este de 19200€. Dobanda oferita de firma beneficiarului este de 20%/an.

D. La o suma economisita de 15000€, termenul de economisire/construire este de 2 ani, iar valoarea casei construite (suma totala obtinuta prin economisire) este de 21000€. Dobanda oferita de firma beneficiarului este de 20%/an.

E. La o suma economisita de 20000€, termenul de economisire/construire este de 2 ani, iar valoarea casei construite (suma totala obtinuta prin economisire) este de 30000€. Dobanda oferita de firma beneficiarului este de 25%/an.

F. La o suma economisita de 25000€, termenul de economisire/construire este de 2 ani, iar valoarea casei construite (suma totala obtinuta prin economisire) este de 37500€. Dobanda oferita de firma beneficiarului este de 25%/an.

G. La o suma economisita de 25000€, termenul de economisire/construire este de 1 an, iar valoarea casei construite (suma totala obtinuta prin economisire) este de 31250€. Dobanda oferita de firma beneficiarului este de 25%/an.

Important:
La toate variantele de creditare, daca beneficiarul contractului plateste si rate lunare in valoare de 100€ pana la 250€, suma respectiva se adauga la valoarea sumei economisite.

De exemplu, un client care contracteaza creditul „E” si plateste lunar o rata de 200€ pe tot timpul derularii programului, adica 2 ani, va obtine pentru construirea casei sale o suma totala de:

20000€ suma depusa + 10000€ suma castigata prin economisire + (200€ x 24 rate) = 34800€

Note:
– In cazul in care dupa finalizarea casei beneficiarul mai are de achitat o anumita suma in rate, se va constitui ipoteca pe imobilul acestuia, de regula cu 3 luni de zile inainte de receptia si predarea casei.
– Recomandam ca fundatiile sa fie construite pe plan local pentru a economisi timp si bani; fundatia casei poate incepe in orice moment, desigur dupa obtinerea autorizatiei legale de construire. Structura casei, instalatiile si semi-finisarile se efectueaza cu 3 luni inainte de expirarea timpului de economisire ales.

Pentru a alege un model de casa dati clic aici! Pentru a beneficia de proiectare PAC gratuita trebuie sa alegeti modelul de casa asa cum este prezentat pe site. Orice modificare a planurilor casei inseamna o cheltuiala in plus egala cu 10€/mp de suprafata construita desfasurata a casei alese.


Pentru mai multe informatii sau pentru semnarea contractului va rugam completati mai intai formularul de mai jos:

Back To Top