Aventuri pe santierul numit… RoMania!

Aventuri pe santierul numit… RoMania!

Santierul numit RoMania

Am vazut atatea pe santierele romanesti – bune si rele si hazlii – imi pare rau ca nu am fotografiat, filmat si creionat totul pana acum… Sper sa nu fie tarziu de acum inainte!

Fiecare roman cu stilul lui de a construi…

In faza de proiectare…
Facem o schita, stergem tot si ne apucam de construit fara proiect. Rezultatul? Cu totul altul decat cel asteptat… de obicei o casa mult mai mare decat avem nevoie si costuri cel putin duble!

Stilul Clasic
Construim din caramida si betoane grele, case mari pentru toata familia… copiii cresc mari si pleaca iar noi ramanem sa incalzim peretii reci, sa stergem ‘kilometri patrati’ de praf si sa meditam la ce prostie mare am… construit!

Stilul Modern
Facem un plan, vrem sa construim o casa moderna si confortabila, dar executia ne costa atat de mult incat ca sa terminam proiectul ne indatoram la banci pana peste cap!

Stilul Postmodern
Facem planuri pe computer si acolo raman!

Pledoarie pentru sanatate si eficienta…
Prea multi constructori romani fumeaza… nu am nimic cu fumatorii dar imi pare rau ca pe santier se pierde mult din sanatatea constructorului si se mai pierde mult din timpul efectiv de munca. In concluzie, viata scurtata si bani aruncati… no_smoking

Back To Top