Brichete ecologice din rumegus

Brichete ecologice din rumegus

brichete ecologiceComercializam brichete ecologice din rumegus lemn esenta tare (fag, stejar) si rasinoase, ambalate la saci de 25 kg, avand forma cilindrica, lungimea de 30 cm si diametrul de 7 cm. Umiditatea brichetelor este de 7-10%, cenusa 2%, puterea calorica ridicata; un metru cub de brichete inlocuieste 2.5 mc de lemne de foc. Arderea lemnelor de foc verzi are un randament termic scazut si infunda rapid cosul de fum, pe cand brichetele mentin cosul de fum curat mai mult timp, au randament termic foarte bun. Eficient, curat si ieftin.

Aceste brichete ecologice sunt formate dintr-un amestec de rumegus din lemn de foioase si rasinoase cu adaosuri de masa biovegetala. Nu contin lianti, aditivi chimici sau impuritati. Sunt obtinute prin presarea rumegusului, in timpul procesului de presare rasina si lignina prezente in rumegus functioneaza ca un liant, obtinindu-se brichete compacte cu valoare energetica ridicata. Recomandam folosirea de brichete ecologice pentru centrale termice, sobe, seminee, etc.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:

Plasati 2-3 brichete ecologice in camera de ardere si aprindeti-le. Arderea necesita mult aer, de aceea este recomandat ca, clapetele de admisie a aerului sa fie deschise pana ce brichetele ard cu flacara. Apoi, pentru a mari timpul de ardere, inchidem partial adimisia aerului. Daca nu este suficient aer sau prea mult, procesul de ardere poate fi incomplet si poate cauza fum negru cu miros puternic si depunere de funingine. Nu blocati niciodata admisia aerului in camera de ardere in timpul procesului de combustie!

Brichetele sunt o sursa de energie economica si prietenoasa cu omul si mediul inconjurator.


Pentru comenzi completati formularul de mai jos:

Back To Top