Caloriferul invizibil!

Caloriferul invizibil!

caloriferul-invizibil Incalzirea prin pardoseala este o alternativa, recent intrata pe piata, la sistemele clasice de incalzire cu calorifere. Nu trebuie sa va inchipuiti ca va va „frige“ la picioare si nici la buzunare.

Desi este mai scumpa decit sistemele clasice, incalzirea prin pardoseala are mai multe avantaje: confort termic constant, aspect estetic deosebit, curatare usoara, o durata de viata mult mai mare. Consumul energetic mic determina amortizarea cheltuielilor in cel mult trei ani.

Eliminarea caloriferelor din apartamente si inlocuirea acestora cu un sistem de incalzire prin pardoseala este o solutie recomandata persoanelor care doresc sa schimbe complet imaginea camerei clasice. In afara faptului ca proprietarul nu va mai fi incomodat de calorifer, acesta va beneficia de un spatiu liber pe care il poate folosi in diverse maniere.

Clasica sursa de caldura va fi inlocuita cu un un obiect „invizibil” care nu va mai deranja proprietarul. In afara acestui aspect, incalzirea prin podea este o solutie foarte buna pentru baie si bucatarie, camere in care se utilizeaza cu precadere gresia si faianta. Acest sistem va permite si copiilor sa utilizeze podeaua ca spatiu de joaca, fara teama ca s-ar putea imbolnavi.

Avantajele incalzirii prin pardoseala

Sursa: ZiaruldeIasi.ro

Back To Top