Care sunt Tendintele la Rochii de Mireasa

Care sunt Tendintele la Rochii de Mireasa

Ziua nuntii este o zi importanta in viata oricarei femei. Totul trebuie evident sa fie perfect, iar rochia de mireasa este cireasa de pe tort cand vine vorba de febra pregatirilor pentru ziua la care viseaza orice femeie inca de cand este fetita. Totusi alegerea rochiei de mireasa perfecte poate fi intr-adevar o durere de cap intrucat atingerea perfectiunii in orice domeniu necesita efort, indarjire, perseverenta si evident rabdaresi nervi de otel.

In 2012 marile case de moda vorbesc despre romantism si feminitate atunci cand este vorba despre rochiile de mireasa. Multitudinea de materiale, culori, texturi, croieli, face din alegerea unei rochii elegante de mireasa o adevarata provocare pentru viitoarele mirese.

Printre tendintele care se evidentiaza in majoritatea colectiilor desginerilor celebri se observa faptul ca albul pur, desi este clasic, a fost in parte inlocuit de nuante mai calde precum  rozul vintage, ivoriul delicat sau nuante de crem. De asemenea, materialul vedeta al acestui an, folosit aproape in toate colectiile este dantela. Dantela este sinonima cu romantismul, cu feminitatea si cu gingasia, iar in combinatie cu alte materiale creeaza un look elegant si modern. De asemenea, in materie de croieli se merge pe acelasi principiu. Se folosesc foarte mult volanele, care creeaza volum, dar si iluzia de silueta perfecta, foarte feminina.

Pentru a face o alegere pe care sa nu o regretati, puteti apela la un specialist care sa va indrume sprea alegerea unei rochii pe gustul dumneavoastra, dar care sa se potriveasca si cu conformatia corpului dumneavoastra.  Un trend foarte accentuat in ceea ce priveste rochiile de mireasa elegante este utilizarea manecilor, din dantela sau din alte materiale.

Accentul in 2012, in materie de forma si croieli, cade pe detaliu. Desi liniile rochiei de mireasa raman cele clasice, detaliile fac diferenta si va aduc un plus de feminitate. Florile aplicate pe rochie, realizate din acelasi material ca restul rochiei sau din materiale distincte, de diverse marimi are acelasi rol de a evidentia feminitatea.

Back To Top