Casa americana Glass

Casa americana Glass

Casa americana – detalii:

Suprafata construita desfasurata = 345mp
Suprafata utila = 191mp (fara garaj si terase)
Nivel = 1
Dormitoare = 3
Bai = 3
Garaj pentru 2 masini = 1
Living mare, bar, terasa acoperita, ferestre la inaltimea peretilor, etc.

Preturi casa americana variante ‘la cheie’:

Pret casa din lemn EEE = 180.000€
Pret casa independenta energetic = 225.000€
Pret Kit casa eco pasiva total independenta energetic = 50.000€

Casa americana – descriere

Modelul american – Prefabricatele din material lemnos reprezinta o solutie prezenta pe piata romaneasca. Timpul necesar turnarii fundatiei pentru o casa americana de 120 de metri patrati este de zece zile. Pentru ca totul sa decurga normal, la constructia unei case din lemn cu panouri tip sandvis trebuie sa lucreze doua echipe, una pe teren, si una in atelier.

Dupa ce structura din lemn este fabricata, casa este montata in atelier, dupa care se demonteaza si se transporta cu masina la locul de montaj. Dupa montaj urmeaza instalatiile, finisarile si tencuirea casei in exterior si la interior.

La exterior se aplica panouri OSB, dupa care se aplica placi din polistiren, vata bazaltica sau fibra de lemn, peste care se va tencui. Placile din polistiren sau vata au rolul de a izola termic cladirea.

Principalul avantaj la ridicarea unei case din lemn este durata de constructie a acesteia. Constructia unei case din lemn va dura aproximativ doua luni. Izolare termica foarte buna reduce pierderile de caldura.

[doptg id=”9″]

Back To Top