Casa din lemn eco Stef Bruxelles

Casa din lemn eco Stef Bruxelles

casa din lemn stefCasa din lemn eco Stef, super eficienta energetic, construita impreuna cu partenerul din Bruxelles, Belgia.

Suprafata construita = 170 mp, fara carport
>> Parter: Camera parintilor, Living, Bucatarie, Baie, Hol intrare, Camera tehnica.
>> Etaj: 3 dormitoare, hol, baie, debara.

– Încalzire eco: centrala pe peleti si brichete, panouri solare termice, boiler.
– Energie electrica 8KW: panouri solare fotovoltaice, invertor, baterii si turbina eoliana.

Casa STEF – ecologica si eficienta energetic, se construieste in Bruxelles in Octombrie-Noiembrie 2015.
Casa este foarte bine izolata termic, anvelopa casei fiind pasiva, iar partea activa a casei consta in dotarea acestei cu centrala termica eficienta pe peleti si calorifere metalice. Consumul de combustibil solid este foarte mic, aproape inexistent, deoarece anvelopa casei este pasiva si necesarul termic este aproape de zero!

Vom publica testele termice dupa construirea casei Stef in Bruxelles.

Imagini – Casa din lemn eco activa independenta energetic STEF

[doptg id=”59″]


Preturi informative Casa din lemn eco Stef:

– Foundatie, pret informativ: €70 / metru patrat.
– Casa din lemn Stef la cheie = €73.900
– Casa Eco Activa Pasiva Stef = €87.900
– Kitul de casa din lemn (structura) = 31.500€.

Casa din lemn Stef – avantaje:

1. Pretul casei din lemn este mai mic datorita rapiditatii de constructie. De exemplu, in timp ce noi am montat o intreaga structura de 150 de metri patrati construiti, langa santierul nostru, in acelasi interval de timp s-a realizat doar planseul peste fundatie al unei case clasice cu o suprafata similara.
2. Izolatia termica a unei case din lemn este net superioara caselor clasice. Fibra de celuloza utilizata prezinta coeficienti de izolare termica net superioara, iar cantitatea si densitatea acesteia in structura de lemn creeaza un confort termic sporit.
3. Energia pozitiva a unei case din lemn este cunoscuta si apreciata de catre popoare cu un nivel de trai ridicat si o cultura vasta in acest domeniu; am construit si colaborat cu suedezi, belgieni, italieni, austrieci, care apreciaza lemnul la adevarata lui valoare.
4. Rapiditatea de executie a unei case din lemn duce atat la economii materiale, cat si la reducerea timpului de lucru si a dezordinii pe santier. Vizitati un santier al unei case din lemn in constructie si sigur veti ramane impresionat de cantitatea redusa de deseuri ce rezulta in urma montajului.
5. Casele din lemn sunt ecologice, respectand cele mai inalte standarde in aceasta privinta. Firma noastra ofera structuri ecologice 100%, formate din materiale compozite ale lemnului (fibra din lemn, fibra de celuloza, OSB fara formaldehida).

Back To Top