Casa Eco Activa, cu energie aproape „zero”

Casa Eco Activa, cu energie aproape „zero”

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]case eco activa Austrocasa IasiDe ce casa eco pasiva si activa in acelasi timp?
Au trecut demult vremurile cand consumam energie multa si nu faceam economie, pentru ca energia era foarte ieftina! Acum stim bine ca zilnic preturile energiei cresc si ne obliga sa fim atenti pentru ca vor veni vremuri ‘scumpe’ privind energia. De aceea, Austrocasa va pune la dispozitie un proiect unic de casa eco pasactiva, partial sau total independenta energetic, care asigura liniste pentru suflet si confort pentru trup, aducand natura si darurile acesteia in casa dvs. Majoritatea locuintelor eco active de la Austrocasa prezentate pe site sunt foarte apropiata de consumul de energie ‘zero’. Pentru a pastra preturile competitive, modelele de casa eco activa prezentate pe site sunt standard si nu pot fi modificate sau personalizate.

Modele de CASA ECO PASIVA + ACTIVA

Casa Eco PasActiva este oferita in mai multe variante, accesibile bugetelor mari si mici. Aceste case sunt destinate persoanelor care au un apartament si vor sa se mute la casa, tinerilor casatoriti, angajatilotr din IT care pot accesa credite si celor cu buget adecvat, care doresc sa aduca natura in casa, fara facturi la energie!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

A. Casa eco activa „MICRO Standard”, accesibila oricarui buget!

plan casa eco activa iasi micro
Casa are o suprafata construita de 65mp, cu 2 dormitoare (sau dormitor si birou), living, loc de luat masa, bucatarie, baie. E foarte bine izolata termic, ignifuga si are in dotare 1 panou solar termic pentru apa calda menajera si 1 panou fotovoltaic pentru iluminat interior/exterior. Pretul promotional al casei este de 24000€.
Clic aici pentru detalii casa Micro![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

B. Casa eco activa partial independenta energetic „IASI SOLAR”

casa eco activa iasi solar
Casa eco activa IASI SOLAR are suprafata construita 81mp si, pe langa dotarile casei eco active Micro, are cel putin o eoliana super eficienta Eco Power, fabricata in Romania, pentru producerea curentului electric de minimum 0.5KW, asigurand functionarea partiala a consumatorilor electrici din locuinta. Recomandata pentru programul Prima Casa Eco. Pretul casei eco active Iasi Solar incepe de la 37000€.
Clic aici pentru detalii casa Iasi SOLAR![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

C. Casa eco activa total independenta energetic „PREERIA”

Casa eco activa PREERIA
Casa eco activa total independenta energetic „PREERIA” are suprafata construita 157mp (locuinta +cerdac +sera atasata la casa), sistem energie verde complet, asigurand independenta totala. Anvelopa casei este aproape pasiva, fiind foarte bine izolata termic. Pretul casei la cheie este 79000€. Pentru primele 5 case eco active pretul promotional este de doar 75000€.
Clic aici pentru detalii casa PREERIA![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]


Nota importanta: Preturile informative de aici nu cuprind executia fundatiei casei eco active Iasi, care va fi construita de beneficiar cu o firma locala, sau de catre o echipa a Austrocasa contra cost.

Conceptul casei este unul inspirat din modele deja construite de catre firma si parteneri, precum si din experienta vasta a personalului tehnic al firmei.

Concept

casa eco activa esentiala iasi concept

Casa Eco Activa Iasi Solar Master

casa eco activa iasi[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Back To Top