Casa Eco iSolar

Casa Eco iSolar

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]casa eco activa isolar
austrocasa dacia logan[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Sc = 81mp + carport 14mp = 95mp
Casa Eco Activa ISolar reprezinta varianta cu dotari aproape ideale pentru o casa eco eficienta energetic cu elemente de pasivizare a anvelopei locuintei si cu sisteme ce asigura independenta energetica partiala sau totala, prin utilizarea judicioasa a energiei verzi.

Te provocam sa locuiesti intr-o casa eco ultramoderna si eficienta energetic si, pe deasupra, iti punem si un Logan in carport, la pretul unei case banale din caramida![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Preturi informative:
– Pret informativ fundatie (executata de beneficiar cu o firma agreata) = 70€/mp.
– Proiect PAC = 1500€ (gratuit daca alegeti sa construiti cu noi)
– Casa eco eficienta energetic, standard, cu panou fotovoltaic si panou termic solar pentru apa calda = 59900€
– Casa eco total independenta energetic = 69900€
– Kitul de casa (structura din lemn), livrat la domiciliu, fara montaj = 39900€
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Casa eco activa Iasi Solar[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Casa Eco Iasi Solar – la pretul unui apartament cu 2 camere la bloc!

Casa Eco IASI SOLAR este compusa din: camera de zi, dormitor, birou (sau alt dormitor), bucatarie + loc de luat masa, baie, camara alimente sau magazie (optional), hol intrare, carport.

Casa Eco ISolar are anvelopa foarte bine izolata termic, de aici si eficienta energetica maxima. Casa este atat de bine izolata termic incat nu e nevoie de sisteme de incalzire complicate si scumpe! Doar o centrala de 14KW (sau un termosemineu 9+5KW) este de ajuns pentru a avea 22-23 grade Celsius in casa! Bonus 5 tone de brichete ecologice, deci factura zero la incalzire pentru cel putin 5 ani! [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Pret casa LA ROSU (structura casei montata pe fundatie existenta) = 21900€, contine:
– structura din lemn 145x45mm pereti exteriori, accesoriile montaj;
– structura lemn 115x45mm perenti neportanti;
– OSB 12mm la exterior si 10mm interior;
– izolatie fibra de celuloza eco ignifuga;
– izolatia exterioara la gri, polistiren dens;
– acoperis tigla metalica, pluviale;
– inchideri exterioare (usi, ferestre).


Pret KIT casa (structura casei montata pe fundatie existenta) = 15900€, contine:
– structura din lemn 145x45mm pereti exteriori, accesoriile montaj;
– structura lemn 115x45mm perenti neportanti;
– OSB 12mm la exterior si 10mm interior;
– izolatie fibra de celuloza eco ignifuga.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][doptg id=”62″]


Casa Eco ISolar, total independenta energetic, moderna, confortabila, foarte bine termoizolata cu fibra de celuloza ignifuga si polistiren dens, cu un consum redus de energie, aproape de ZERO (platiti cu 95% mai putin la factura de energie termica!). Casa Eco ISolar este mai ieftina decat un apartament mic in Ferentari, iar factura la incalzire nu va costa aproape zero lunar!

Acest proiect este o alternativa la apartamentul cu 3 camere confort 1 de la bloc, la aceeasi suprafata aveti o locuinta mult mai ieftina, ultramoderna si mult mai eficienta energetic.

Avantaje:
– 50% mai mult spatiu decat in apartament, la jumatate de pret!
– sistem solar termic pentru incalzire si apa calda.
– sistem de 6KW fotovoltaic si eolian.
– costuri minime la incalzire si intretinere, pentru toata viata (50 lei/luna!).
– termoizolatie de cea mai buna calitate cu fibra de celuloza ignifuga si ecologica.
– eficienta energetica maxima si confort sporit.

Firma Austrocasa va ofera conform legii o garantia la structura 25 de ani, iar durata de viata a casei este de minimum 100 ani.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Back To Top