Casa eco in fabrica si pe santier

Casa eco in fabrica si pe santier

Casa eco este construita in fabrica si montata pe santier

[doptg id=”13″]

Casa eco este casa viitorului

Casele ecologice reprezinta o noua „moda” in sectorul de constructii si cel imobiliar. Casele eco au in marea lor majoritate o structura de rezistenta din lemn pe cadre sau din panouri, inchiderea lor facandu-se cu materiale moderne, care in ansamblu ei nu mai permite risipa de energie.

Casa eco este conceputa dupa tehnologii din cele mai moderne, principalul lor atu fiind consumul redus de energie necesara pentru incalzire, datorita izolarii eficiente si a dotarii cu sisteme de energie alternative si regenerabile.

Normele Uniunii Europene impun o termoizolatie cu un coeficient de transfer mic pentru a diminua consumul de energie si pentru a proteja mediul inconjurator. Fiecare casa eco trebuie sa aiba un coeficient termic de sub 0,35W/mpK, noi obtinand un coeficient sub 0,20W/mpK la casele eco standard!

O casa ecologica construita cu structura de rezistenta din lemn echipata cu un termosistem se incadreaza foarte bine in acesta cerinta, fiind de fapt mult mai bine termoizolata. Un zid din caramida eficient cu o grosime de 30 cm are un coeficeient de 0,94W/mpK; in comparatie cu un perete exterior de 25 cm casa eco de la Austrocasa are un coeficent de 5 ori mai mic. Aceasta este avantajul cel mai mare de care beneficieaza fiecare proprietar, pe langa o constructie la o calitate foarte buna si cu un ambient deosebit de placut.

Un alt punct interesant este construirea rapida a casei. Structura casei este produsa in fabrica si se livreaza pe santier in panouri prefabricate care se asambleaza in cateva zile, deci manopera se diminueaza foarte mult.

Casa eco poate fi montata la un grad mare de finisare inca din fabrica, iar clientii din Belgia si Franta ne solicita acest lucru in mod expres.


Cotactati-ne daca doriti o casa eco:

Back To Top