Casa eco, peste tot in lume

Casa eco, peste tot in lume

Casa Eco AustrocasaChiar daca in Romania conceptul de casa eco a venit foarte tarziu, in strainatate acest concept are vechime si o notorietate foarte mare. Exista zeci, sute de exemple de case eco foarte cunoscute in afara. Poate ca daca multi dintre noi am sti despre aceste case ne-ar fi mult mai usor sa ne obisnuim cu acest concept.

Incalzirea in pardoseala, pompele de aer ear-source cu care acestea sunt echipate, energia electrica furnizata de soare, absolut totul este o noutate pentru noi insa trebuie sa ne informam tot mai mult pentru a intelege ce inseamna cu adevarat o casa eco. Aproape peste tot in Europa, SUA aceste case eco au devenit comune, oamenii apeland la acestea pentru a economisi si bani nu numai pentru conceptul in sine. Va veti intreba cum economisiti bani, nu?

In primul rand materialele prime din care aceste case eco sunt construite sunt mult mai ieftine iar la o posibila degradare ati iesi mult mai ieftin cu materialele pentru constructii. In al doilea rand cu siguranta veti economisi foarte multi bani la facturile de energie electrica datorita panourilor solare cu care o casa eco este utilata.

De asemenea un avantaj este faptul ca o casa eco o poti construi cu mana ta, neavand nevoie de zeci de oameni care sa te ajute. Este de ajuns sa apelezi la un profesionist care sa te indrume si apoi poti face totul cu mana ta. Nu mai ai nevoie de oameni morocanosi si pretentiosi si care sa iti ia si pielea de pe tine pentru a-ti construi o casa.

Casa eco este intr-adevar peste tot in lume si daca ceilalti au fost in stare sa digere foarte bine si foarte repede acest concept nu inteleg de ce noi, romanii, nu am face-o. Se spune ca noi, romanii, suntem deschisi la orice noutate asa ca nu vad ce ne-ar impiedica sa aceptam si acest concept de casa eco.

Daca nu suntem suficient de informati ne putem informa apeland la ajutorul expertilor iar unul dintre cei mai buni in domeniu este expertul AustroCasa, ii gasiti pe pagina we www.austrocasa.ro si nu va vor dezamagi, garantat.


Back To Top