Casa modulara portugheza Mima, dupa model japonez

Casa modulara portugheza Mima, dupa model japonez

Casa modulara – Suprafata construita = 57mp.
Pretul casei in Romania = 36.900 Euro.
Pretul casei in Europa = 39.900 Euro.

Mima Architects a proiectat casa cu structura modulara ce raspunde necesitatilor si stilului de viata contemporan, modern. Cercetarile facute de arhitecti Mima au facut posibila realizarea unui proiect de casa ieftina, flexibila si de calitate. Casa modulara MIMA a fost construita in Viana do Castelo, Portugalia.
[doptg id=”19″]

Este un proiect de casa cu un design sofisticat, cu spatii deschise, avand o suprafata de doar 57 de metri patrati.

Conceptul casei a fost inspirat din casele traditionale japoneze, prefabricate, exemple perfecte de proiecte de case cu linii placute si confortabile.

Structura in cadre a casei prefabricate Mima este inchisa de panouri din sticla pe toate laturile, avand o subdiviziune modulara, interioara, realizata din cadre de lemn de 1,5 pe 3 metri. Panourile retractabile pot fi montate in interior si pot dubla ferestrele casei pentru mai multa intimitate.

Trama interioara de 1,5 metri permite montarea peretilor de compartimentare. Spatiul compartimentat poate deveni un spatiu deschis in cateva secunde, si invers.

Suprafetele interioare si exterioare ale peretilor pot avea finisaje diferite, fapt ce permite o schimbare evidenta prin simpla rotatie a peretilor.

Proiectul casei modulare MIMA poate fi personalizat dupa foarte multi parametrii, dand nastere unei diversitati care satisface orice gust pretentios al clientului modern.

Aceasta casa poate fi construita prin proiectul Banca pentru locuinte!

Back To Top