Casa Multilux

Casa Multilux

Casa Multilux (sau Birou) – Spatiu multifuntional versatil propus de AustroCASA

Suprafata construita = 57 mp, cu posibilitate de extindere ulterioara +20->25mp

OFERTA SPECIALA
Kitul de casa poate fi livrata oriunde in lume, cu conditia ca beneficiarul sa execute fundatia local. In acest caz kitul de casa complet (structura lemn tratat ignifugat, pereti, planseu, OSB3 un strat la exterior, carte tehnica pentru asamblare pas cu pas) costa 7500€, fara TVA, ex-works Iasi, Romania.

– Pret KIT casa din lemn EEE (casa eco eficinera energetic) = 8900€
– Pret casa din lemn EEE – eco eficiente energetic = 29.000€
– Pret casa eco activa / pasiva total independenta energetic = 33.000€.

Preturi Multilux (fara TVA):

Casa Multilux

Casa Multilux

Casuta/Birou Multilux – descriere

Va oferim posibilitatea construirii unui spatiu versatil care poate capata numeroase destinatii: birou, casa de locuit, spatiu comercial sau spatiu multifunctional, cu avantajul unui cost foarte redus. Inlocuiti actiunea de inchiriere de spatiu comercial/birou cu construirea unui spatiu mutifunctional care va va aduce, nu doar confort si siguranta, dar si o importanta economie de bani. Un birou bine organizat si dotat cu toate facilitatile este imperios necesar pentru o activitate productiva, de succes.

Daca domeniul dumneavoastra de activitate impune, proiectul Birou Multilux reprezinta solutia cea mai potrivita este construirea unui spatiu care sa raspunda tuturor exigentelor. Terasa acoperita a acestui spatiu multifunctional propus de AustroCASA se preteaza pentru o multime de functii: de la locul perfect de retragere si relaxare pana la spatiu expozitional sau de prezentare adiacent unei ativitati comerciale.

Proiectul Birou Multilux este compact, versatil, bine organizat si poate fi realizat cu cheltuieli minime. Acesta poate fi adaptat unei multitudini de situatii: de la birou sau spatiu comercial pana la casa de locuit, cabinet medical sau altele. Modalitatile de constructie propuse de AustroCASA garanteaza cheltuieli de intretinere foarte scazute, o amosfera interioara placuta si confortabila, durabilitate si rezistenta in exploatare a imobilului.

[doptg id=”3″]

Varianta asemanatoare – Casa Minilux

Proiecte case mici Birou Multilux Un proiect de casa asemanator cu proiectul Birou Multilux este si Casa Minilux, tot la un pret imbatabil si tot cu multiple posibilitati de adaptare, amenajare.
Daca doriti mai mult spatiu (ex. o camera in plus) exista acolo si o varianta extinsa numita Casa Maxilux.
Alegeti varianta Casa Minilux dand clic pe imagimea din stanga.

Back To Top