Casa tip SmartHome 4E

Casa tip SmartHome 4E

Casa tip SmartHome 4E – Ecologica, Economica, Eficienta Energetic

Smarthome - case din lemn si otel– Un nivel ridicat de calitate, confort interior, eficienta energetica si durabilitate.
– Rezistenta mare la cutremur si foc, fibra de celuloza intarzie focul cel putin o jumatate de ora!
– Structura usoara, dar robusta si rezistenta la cutremur si la agenti externi.
– Pachetele de casa completa (kituri) sunt livrate in stare semifinisata direct pe santier si sunt montate rapid si usor pe fundatie.
– Durata de viata peste 100 de ani, termen de garantie oferit de furnizor 25 de ani, la casele eco din lemn si 300 de ani, respectiv 50 de ani garantie la casele tip SmartHome!
– Ambient sanatos, controlul umezelii si calitatea aerului la interior fiind foarte bune.
– Si in final, dar nu in ultimul rand, un raport pret/calitate foarte bun!

Structura casei compozite tip SmartHome este foarte puternica, rezistenta la cutremure, foc, intemperii, rozatoare, insecte, mucegai, etc., iar durata de viata este de peste 300 ani, garantia la structura oferita de noi fiind de 50 ani. Izolatia este ignifuga si ecologica, din fibra de celuloza cu valori eficiente reale de izolare, casa fiind pasiva, iar materialele sunt compozite, prin tratament sunt rezistente la foc si umiditate.

Spatiu interior este adaptabil, reamenajabil, usor schimbabil oricand, destinatii variate, cladire usor transformabila in birou, depozit, sala de sport, etc. Deschiderile pot fi oricat de mari, fara costuri suplimentare.

Este o casa ecologica si ignifuga, salveaza peste 40% din padurile tarii prin utilizarea in masura mult mai mica a lemnului ca materie prima si prin folosirea intensa a materialelor reciclabile. Nu exista deseuri, nici pierderi de materiale pe santier. Pretul este stabil, putin mai scump decat cel al casei de lemn, mai ieftin decat pretul casei pe caramida! Rezultatul nu e doar o simpla casa, ci un habitat natural si independent energetic, precum si un alt mod de viata!

Cel mai bun raport pret / calitate!

Preturi informative

Preturile orientative se refera la casele construite in Romania. Pentru acuratete, pretul fundatiilor se va calcula separat, in functie de teren si proiect. Preturile se pot schimba in orice moment in functie de tendintele pietei sau decizia companiei si a partenerilor implicati.

– Eco fundatie izolata, construita local de catre beneficiar sau parteneri Austrocasa = 50-70€/mp.

Case eco din lemn:
Pret standard ‘semifinisat’ -> 370-385€/mp
Pret Kit casa eco din lemn (structura) -> 115-120€/mp
Preț sistem fotovoltaic + energie eoliană + solar termic, pompă de căldură -> 65-100€/mp
Case SmartHome, cu structura compozita lemn+oțel:
Pret standard ‘semifinisat’ -> 420-460€/mp
Pret Kit structura mixta (lemn+otel) -> 140-145€/mp
Semifinisat, casa pasiva, cu sistem energetic mixt solar si eolian inclus -> 490-560€/mp
Preţuri fara TVA, care se aplica in anumite conditii la 5% sau 24%, conform legii.

Diferenta de pret dintre casa eco pe structura din lemn si casa SmartHome pe structura metalica+lemn este de doar 25€/mp insa avantajele sunt foarte mari la casa pe structura mixta: longevitate minimum 300 de ani, mobilitate, posibilitate de aranjare a interiorului nelimitata, etc.

Back To Top