Case cu mansarda

Case cu mansarda

Constructii case cu mansarda

Mansarda reprezinta un pol prin care pot avea loc pierderi importante de caldura si necesita o izolatie profesionista: lucrarea de construire a mansardei sa fie executata corect si materialele sa fie de calitate superioara.

Lucrarile de izolare a mansardei se amortizeaza intr-un timp scurt si micsoreaza costurile la incalzire.

In cazul in care doriti sa amenajati podul ca spatiu locuibil, este esential sa va asigurati un confort optim in interior (veri racoroase si ierni calduroase, nivel redus de zgomot, ventilatie optima) prin folosirea produselor izolatoare performante, cum ar fi fibra de celuloza sau fermacell-ul.

La interior se recomanda ca acoperisul sa fie izolat cu un strat de fibra de celuloza. Peste acesta optional se aplica o folie bariera de vapori sau mai bine se creaza un strat de aer, iar la final se monteaza placile de gips-carton sau lambriuri din lemn, etc.

O mansarda cu suprafete vitrate mari beneficiaza de ferestre de mansarda care aduc lumina naturala si aer proaspat, dar si prea mult soare vara, daca sunt pozitionate spre sud. Noi va oferim proiectare inteligenta si constructii case sigure si corect executate.

Pentru mansardari si termoizolatii mansarde nu ezitati sa ne contactati >>

Back To Top