Case de lemn – un nou standard de calitate

Case de lemn – un nou standard de calitate

Calitatea lucrarilor de proiectare case si constructii case de lemn

calitate case de lemnPrezentam mai jos cateva intrebari si raspunsuri privind calitatea lucrarilor de proiectare case si constructii case de lemn executate de Austrocasa.

ESTE PROIECTAREA CASEI INCLUSA IN PRET?

Da, proiectarea de case de lemn ecologice la Austrocasa este inclusa in pret. Nu trebuie sa asteptati un an pentru proiectare! Proiectul pentru autorizatie va fi la dispozitia dvs. in 3 maximum 4 saptamani.

CUM POT STI DACA LOCUINTA VA FI CONSTRUITA LA STANDARDUL DE CALITATE IMPUS DE CONTRACT?

Toate elementele privind construirea vor fi analizate si discutate cu dvs. inainte de incheierea contractului de construire de case de lemn. Prin inspectorul de calitate al firmei si inspectorul de santier/dirigintele de santier care va va reprezenta pe dvs., veti cunoaste specificatiile exacte pentru structura, finisaje si toate detaliile despre casa dvs.

FOLOSITI MATERIALE SI SOLUTII TEHNICE DE CALITATE CHIAR SI LA CASELE IEFTINE?

Folosim doar materiale de calitate si solutii tehnice moderne, cu certificate de calitate/garantie, avand nume de marca reprezentative in Romania si Europa. Structura casei este aceeasi la toate casele din lemn, atat cele scumpe cate si cele mai accesibile ca pret, iar bugetul pentru finisari se stabileste la incheierea contractului, in functie de posibilitatile financiare ale beneficiarului construirii acelei case de lemn.

MODELELE PROPUSE POT FI MODIFICATE SI ADAPTATE?

Casa poate fi personalizata, iar specificatiile standard, cele constructive si de finisaje, pot fi modificate dupa dorinta dvs., cu conditia sa nu afecteze structura de rezistenta.

PRETURILE DIN CONTRACT SE PASTREAZA INDIFERENT DE CONJUNCTURI?

Daca nu se solicita modificari la proiect, preturile si valorile prezentate si discutate sunt respectate in totalitate. In timp ce se construieste casa de lemn eco, firma se ocupa de aprovizionarea cu materiale, de montaj, transport. Dvs. doar urmariti desfasurarea lucrarii pe santier.

Pentru detalii despre constructii case de lemn ecologice si eficiente energetic nu ezitati sa ne contactati.

Back To Top