Case din lemn eco rezistente la cutremur si foc

Case din lemn eco rezistente la cutremur si foc

Case lemn eco – Rezistenta la cutremur si la foc, siguranta si usurinta in exploatare si intretinere, izolarea termica si fonica ireprosabila, pretul redus, durabilitatea constructiei de pana la 300 de ani, garantia de 20 de ani si economiile realizate pe termen lung datorate acestor avantaje, fac din casa pe structura din lemn eco o casa tot mai cautata in lume, astazi ca si acum 100 de ani!

Caracteristici ale casei

Cele mai bune practici in constructii

· Toate casele AustroCASA sunt construite conform normelor europene si germane, cu 50% mai multa energie decat cele construite conform codurilor de constructii standard, iar casele pasive reduc cheltuielile pentru energie cu peste 80%.

Durabilitate

· Casele AustroCASA, precum si produsele asociate acestora, sunt capabile sa reziste celor mai aspre conditii de mediu: furtuni, tornade, zapada si cutremure de 8,5 grade.

Rezistenta la incendii

· Casele AustroCASA sunt proiectate si construite pentru a rezista si a intarzia focul in cateva modalitati, printre care: au un ansamblu structural din lemn ignifugat ce contine placi de gips-carton ignifuge si invelis interior din fibra de celuloza cu un coeficient foarte scazut de extindere a flacarilor.

Calitatea aerului interior

· Ventilatie naturala eficienta datorata structurii ecologice din lemn si a ferestrelor performante.
Optional: solutiile AustroCASA pentru imbunatatirea calitatii aerului din locuinte includ: sisteme mecanice precum ventilatorul pentru recuperarea caldurii, ferestre si usi cu grad sporit de eficienta termica.

Constructie eficienta din punct de vedere al energiei

· Tehnici avansate pentru cadre pentru reducerea pierderilor de caldura si imbunatatirea izolatiei
· Scut de energie favorabil mediului inconjurator.

Contactati-ne pentru case din lemn ecologice!

Back To Top