Case din lemn si otel, structuri compozite

Case din lemn si otel, structuri compozite

Case din lemn tratat si ignifugat

Structura casei din lemn este puternica, rezistenta la foc prin tratare, rezistenta la cutremure de gradul 8+, rezistenta la rozatoare, insecte, si mucegai. Are o durata de viata de peste 100 de ani, iar garantia oferita de firma pentru structura este de 25 de ani. Timpul de executie este mic, o casa de 100mp se construieste „la cheie” in mai putin de doua luni.

Izolatia este ignifuga si ecologica, din fibra de celuloza, care are valori eficiente reale de izolare, casa fiind aproape pasiva, iar materialele sunt compozite, prin tratament sunt rezistente la foc si umiditate. Casele din lemn sunt ecologice, existand foarte putine deseuri si pierderi de materiale pe santier, iar finisajele exterioare si interioare sunt usor de realizat. Pretul casei din lemn este mai mic decat al celei din caramida, si ceva mai ieftin decat pretul casei pe structura compozita mixta.

Case din lemn + fibra de celuloza + otel, structura compozita

Structura casei compozite este foarte puternica, rezistenta la cutremure, foc, intemperii, rozatoare, insecte, mucegai, etc., iar durata de viata este de peste 300 ani, garantia la structura oferita de noi fiind de 50 ani. Izolatia este ignifuga si ecologica, din fibra de celuloza cu valori eficiente reale de izolare, casa fiind pasiva, iar materialele sunt compozite, prin tratament sunt rezistente la foc si umiditate.

Spatiu interior este adaptabil, reamenajabil, usor schimbabil oricand, destinatii variate, cladire usor transformabila in birou, depozit, sala de sport, etc. Deschiderile pot fi cate de mari, fara costuri suplimentare.
Este o casa ecologica si ignifuga, salveaza 40% din padurile tarii prin utilizarea in masura mult mai mica a lemnului ca materie prima si prin folosirea materialelor reciclabile. Nu exista deseuri, nici pierderi de materiale pe santier. Pretul este stabil, putin mai scump decat casa de lemn, mai ieftin decat casa pe caramida.

Back To Top