Case eco pasive

Case eco pasive

Case eco pasive de la AustroCASA

casa-eco-pasiva Casa eco pasiva reprezinta un concept nou in Europa si se caracterizeaza prin faptul ca aceasta este construita din materiale care – pe cat posibil – nu elimina noxe.

Pentru incalzirea si racirea caselor eco pasive se utilizeaza surse regenerabile, adica instalatii termice solare, panouri fotovoltaice, centrale eoliene. Casa eco pasiva este foarte bine izolata termic, cu ferestre cu trei foi pe geam si protectie solara, asigurand un mediu sanatos de viata, fara diferente termice in acelasi spatiu.

La casele eco pasive se folosesc sisteme de preincalzire pasiva a aerului proaspat, acesta fiind adus in cladire prin folosirea de tubulatura ingropata in pamant care schimba caldura cu solul. Acest sistem preincalzeste aerul proaspat la o temperatura de peste 5°C, chiar si in zilele reci de iarna.

Fibra de celuloza si polistirenul expandat dens se numara printre materialele de constructie pure, care indeplinesc cele mai inalte standarde ecologice si de sanatate.

Sistemul de constructii case eco pasive propus si implementat de AustroCASa este unul nou, ecologic, sanatos si foarte economic. Cu cat mai multe case eco pasive in Romania, cu atat mai bine pentru sanatatea si confortul celor ce locuiesc in ele.

[doptg id=”35″]

Detalii despre case eco pasive pe structura de lemn tratat si ignifugat 100%…
Detalii despre case pasive pe structura din beton si cofraje termoizolante…

Back To Top