Case ieftine

Case ieftine

Mai exista case ieftine?

case ieftine Austrocasa executa constructii de case ieftine eco pasive si case independente energetic la preturi incredibil de mici comparativ cu casele clasice din Romania si casele din lemn construite in Europa.

Fata de tarile din Europa de vest lucram la aceeasi calitate, dar cu preturi reduse cu 50% deci chiar oferim kituri de case ieftine. Acest lucru ne-a scos din tara de cativa ani si avem proiecte de constructii case in derulare in Italia, fiind in discutii privind incheierea de contracte si in alte tari, precum Anglia, Austria, Germania, precum si unele tari africane precum Gambia si Uganda.

In tara construim case ieftine eco pasive si independente energetic la pretul de numai 550€/mp. Incredibil, dar adevarat! Tehnologia folosita in constructii case ne permite acest lucru. Asa sa fie oare? Mai exista case ieftine>

Case ieftine! Mit sau realitate?

Pentru a construi o casa, traim cu ideea ca ar trebui sa avem foarte multi bani. Aparent, termenul de “case ieftine” nu exprima realitatea. Mai exista si acel mit al romanului care crede ca poate gasi usor case ieftine si bune!

Citeste si un articol interesant despre „Mitul caselor ieftine la romani”!

Compara pretul unei case ieftine cu partamentul in care locuiesti acum!

La preturi similare apartamentelor, putem gasi in capitala sau in orasele mari case ieftine cu suprafete si dotari asemanatoare (sau chiar mai confortabiel) celor de la bloc. Avantajul la casa este ca aceasta are, de cele mai multe ori, si o curte cu spatiu verde, iar vecinii sunt mai putin numerosi si zgomotosi.

Daca dorim sa cumparam o casa gata construita, dezavantajul constau in faptul ca multe din aceste case ieftine au fost construite cu cel putin 15 de ani in urma. De asemenea, nu stim exact ce se ascunde in structura acestor case ieftine, iar costurile de reparatie si intretinere pot fi mai ridicate decat in cazul ramanerii in apartamentul unde locuim acum.

Si totusi, apartamente la bloc sau case ieftine pe pamant?

Un calcul simplu ne arata ca se poate construi o casa ieftina cu banii rezultati din vanzarea unui apartament vechi. Pretul unui asemenea apartament de 3 camere, cu o suprafata de aproximatic 65 mp, intr-un cartier din Bucuresti sau Cluj, ajunge la peste 65.000€.

Cu acesti bani se poate construi case ieftine cu parter sau P+M cu o suprafata de 100 mp, deci aproape de 2 ori mai mare decat suprafata de la bloc. Cu cca. 6000-10000€ se poate achizitiona un lot de 400-500 mp (20-40 eur/mp) in localitatile limitrofe oraselor mari.

Raman suficienti bani pentru constructia de case ieftine pentru oricine este in aceasta situatie acum. Independenta energetica a unei case ieftine mici ar mai necesita costuri de circa 20.000 euro. Accesand programul de “Case Ieftine AustroCASA”, banii ramasi, adica 35.000 euro, sunt suficienti pentru constructia “la cheie” a viitoarei case ieftine ecologice de 100 mp cu un nivel sau 50mp/nivel, parter+mansarda.

In acest mod, de la bloc pornind, marim suprafata locuintei de 2 ori, construim 3 dormitoare in loc de doua, 2 bai in loc de una, un living mai mare, un birou incapator si… o curte verde de 200-300 mp! Asa ca, accesati chiar acum:

Programul de “Case ieftine AustroCASA!

Daca doriti o casa ieftina dar la standad foarte bun, fara sa fie compromisa in vreun fel caliatea casei dvs., alegeti o varianta de rata si economisire conform acestui contract.

Contactati-ne pentru programul de case ieftine in rate cu economisire prealabila completand formularul de mai jos!

Back To Top