Rate BTL

Rate BTL

Ce este Bitleu? | Cumpara casa cu BTL | Castiga o casa acum! | Cumpara/vinde Bitleu

Rate fara dobanda, fara stres si complicatii

acceptam plata cu Bitleu Capitalismul a adus in viata noastra bancile si institutiile financiare, dar criza capitalismului le-a „alungat” de la persoane si firme catre guverne, asa ca un credit poate fi obtinut greu. De aceea au aparut alternative si nu le putem ignora, deoarece acestea rezolva nevoia de capital pentru toate domeniile economice, inclusiv pentru construirea de locuinte. In acest context, cererile pentru rate si construire prin economisire s-au inmultit in mod exponential in ultimul timp, asa ca ne-au determinat sa lucram la o formula de parteneriat reciproc avantajos pentru client si firma. Daca avansul si ratele acopera 50% din valoarea casei, nu e nevoie sa garantati, altfel garantia o constituie terenul si casa construita, nefiind necesare alte garantii externe.

Cum functioneaza?

Varianta 1. Cumparati monede Bitleu pe piatele de tranzactionare. Platiti un avans de 50% in Bitleu si diferenta in max. 60 de rate lunare, in functie de posibilitati.

Varianta 2. Incepeti sa platiti ratele de 10.000 BTL lunar o perioada de 1 an si apoi va construim casa iar dvs. continuati plata ratelor.

Clic aici pentru a vedea care sunt avantajele platii in BTL.

Back To Top