Case la cheie

Case la cheie

casa-la-cheieExecutam case la cheie la calitate austriaca si germana, dar la preturi accesibile si, de obicei, mai mici decat daca v-ati construi casa cu „meseriasi” care ofera tarife PREA ieftine si executa lucrarile tot asa, adica ieftin si prost… care devine SCUMP si PROST pentru client! Nimeni nu-si doreste un astfel de scenariu, dar, din pacate, acesta este foarte raspandit si real in Romania.

De ce in final costul casei este imens? …Pentru ca in mod SIGUR in urma asa-zisilor meseriasi se va interveni de cel putin 2 sau chiar 3 ori pentru reparatii. Daca doriti o casa la cheie la un pret rezonabil si la calitate maxima, cautati o firma serioasa sau bucurati-va ca ne-ati gasit pe noi si aveti problema locuintei dvs. moderne, ecologice si eficiente energetic rezolvata in proportie de 100%.

Ce include pretul LA CHEIE?

O casa la cheie inseamna o casa in care trebuie sa mai aduci doar mobila, hainele si familia si poti locui. Deci, in oferta de pret la cheie, trebuie sa regasiti de principiu urmatoarele elemente:
· Proiect de arhitectura si proiect tehnic de executie
· Fundatie
· Structura din lemn tratat si ignifugat
· Finisaje pereti (varuire, etc.)
· Scara interioara
· Instalatiile electrice cu: prize, intrerupatoare si tablou cu sigurante montate
· Instalatiile sanitare inclusiv: vas wc, chiuvete, cabina de dus, cada, baterii
· Instalatiile de incalzire: centrala termica, calorifere, tevi
· Gresie, faianta, parchet
· Tamplarie, ferestre si usi interioare si exterioare
· Fosa septica.
· Incluse: transportul, cazarea si masa pentru muncitori.

Ce nu include o casa la cheie?

Bransamentul la utilitati, corpurile de iluminat, pervazele, amenajarile in curte, gardul, terasele, garajul sau alte optionale.

Unde apar de obicei diferentele in oferte?

Daca doriti, de exemplu, un material de o alta calitate, discutati cu constructorul pentru a va calcula si comunica diferenta si pentru a va monta materialele dorite de dumneavoatra. Important este de asemenea sa se specifice daca in pretul respectiv este inclus sau nu montajul. In zona finisajelor, calitatea materialelor folosite poate determina diferente de pret semnificative.

[doptg id=”45″]

Back To Top