Case la rosu cu doar 10000€ !

Case la rosu cu doar 10000€ !

Case la rosu ieftine

Ai un teren de minimum 300mp si vrei sa construiesti o casa la rosu ieftina si eficienta energetic?
Vrei sa scapi de viata monotona de la bloc?
Vrei sa devii independent energetic?

Daca raspunsul la majoritatea intrebarilor de mai sus este DA, atunci nimic mai simplu!

Austrocasa International te ajuta sa-ti indeplinesti visul aproape fara sa simti stresul mutarii de la o locuinta la alta si fara un efort financiar major.

Avem prezentate pe site cateva modele / proiecte case ecologice si eficiente energetic, care pot fi construite ca si case la rosu cu un buget mai mic de 10000 de euro! Casele modulare sunt solutia inteleapta pentru a asigura o locuire decenta, moderna si confortabila, cu cheltuieli de intretinere minime sau aproape de zero si cu posibilitatea extinderii ulterioare, daca apare aceasta nevoie.

Case la rosu ieftine – case modulare

Casele modulare au aparut si in Romania in ultimii ani pentru a satisface nevoia crescanda de mobilitate si reprezinta o noua tendinta in realizarea unei locuinte, imbinand multiple avantaje de ordin estetic, economic, ecologic si de eficienta energetica.
Elementele structurale ale casei modulare sunt interschimbabile, deci proprietarii isi pot personaliza locuinta si o pot adapta din perspectiva dimensiunilor, nevoilor proprii si a bugetului.

Casele modulare prezinta avantajul unor costuri inferioare comparativ cu locuintele clasice, in conditiile in care elementele structurale sunt prefabricate si au un cost si un timp de productie redus.

Locuintele modulare se pliaza perfect gusturile tinerei generatii, care devine tot mai dinamica si mobila.

Cateva din avantajele acestui tip de casa:
– eficienta enegetica ridicata;
– estetica deosebita;
– spatii vitrate mari;
– casa trainica;
– durabila;
– ecologica.

O astfel de casa are un coeficient termic de 0,15 W/mpK deci se incadreaza teoretic in limtele de eficienta energetica a unei case pasive.

Casa Habitat One

Um model futurist, modern este casa Habitat One, cu o suprafata construita de 100 metri patrati si care are in structura sa un living, bucatarie cu sala de mese, doua dormitoare, un hol, doua bai, o veranda si o terasa.
Pretul unei astfel de case este mult mai mic (~60%!) decat al unei case cu aceeasi performanta energetica, dar care este construita din caramida in stil clasic.

Casa Habitat One 99 mp
Casa pasiva modulara demontabila „Habitat One”

Casa CUBE

[doptg id=”20″]

Plan parter

Casa Minilux


Varianta extinsa:

casa-minilux-plan-extins

Pentru detalii clic aici!

Back To Top