Case mici

De ce case mici si nu mari?

Proiecte case mici - Casute modulare din lemn Pentru multi dintre noi, o casuta mica inteligent construita poate fi o solutie salvatoare pentru buget si un vis implinit de a avea o casa pe pamant, cheltuind mai putini sau tot atatia bani cat am putea lua, de exemplu, pe apartamentul in care acum locuim. De ce? Pentru ca o casa mica pe pamant este – la Austrocasa – mult mai spatioasa, mai ieftina si mai confortabila decat o garsoniera sau un apartament cu 2 camere la bloc!

Noi putem executa proiecte case mici si construi case mici si eficiente energetic cu doar 300€/mp la cheie, astfel incat o casuta mai mare decat apartamentul pe care il detineti acum, avand o suprafata de 90mp va costa doar 27000€ plus ~ 10000€ terenul, deci un total de 37000€. Astfel, v-ati mutat intr-o casa noua, ecologica, foarte economica, dubla ca suprafata, construita la standarde europene si cu un confort de o mie de ori mai bun decat la bloc. In pret aveti si apa calda gratuita de la soare, deci casa va fi mult mai economica decat va puteti inchipui.

Pentru informare cititi si articolul „Apartament la bloc sau constructie casa eco pasiva?”

Proiecte case mici - 56 mp
Pentru detalii despre case ecologice total ignifugate, rezistente la cutremur, case ieftine si case mici nu ezitati sa ne contactati!


CONTACTATI-NE PENTRU DETALII, OFERTA DE PRET SAU COMENZI.
Dupa completarea formularului de mai jos, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail de un agent de vanzari sau specialist in domeniul constructiilor, in functie de informatia solicitata.

Back To Top