Case pasive

Case pasive construite de Austrocasa

CASE-PASIVE-INDEPENDENTE-ENERGETIC Conform Pasiv Haus Institute, care detine licenta asupra termenului de casa pasiva, o casa pasiva este o locuinta cu o anvelopa exterioara foarte bine izolata termic, ferestre termopan si tamplarie de calitate din PVC sau lemn stratificat, precum si un sistem de ventilatie integrat, care elimina aerul viciat din cladire si il trece printr-un schimbator de caldura.

Dupa construirea casei, echipa Austrocasa va monteaza gratuit – prin subventie de la guvern – un panou solar pentru incalzirea apei calde, in valoare de 1500€. In concluzie, a construi o casa pasiva acum este mai mult decat un vis, este o realitate sociala vitala de care poate avea parte fiecare cetatean al Europei. Am convingerea ca tot mai multi romani se vor orienta pentru constructii de case pasive in viitor.

Avem totul la dispozitie acum iar pretul unei case pasive nu depaseste pe cel al unei case clasice. Trebuie doar sa intelegem bine de ce ne trebuie o casa pasiva, care sunt beneficiile acesteia si sa actionam in directia construirii unei case independente energetic. Detalii constructii case pasive

Case pasive pe structura din beton armat turnat in cofraje termoizolante incorporate tip AustroCASA:

Cofraje termoizolante incorporate pentru case pasive

Back To Top