Case sociale

Case sociale

case sociale, ecocasa-microTehnologia AustroCASA permite realizarea de case sociale în conditii deosebit de avantajoase, acestea fiind foarte accesibile din punct de vedere financiar.

Acest tip de locuinţe se adreseaza oragnizatiilor neguvernamentale si autoritatilor locale publice si centrale, care se confrunta cu probleme sociale si lipsa de saptiu locativ.

Aceste locuinte pot fi atribuite persoanelor sau familiilor al caror venit nu permite procurarea unei locuinte de pe piata imobiliara.

De asemenea, AustroCASA poate construi, case sociale la preturi foarte accesibile pentru institutii publice si agenti economici locuinte de serviciu. Aceste locuinte pot fi acordate angajatilor si familiilor acestora, pe durata existentei unui contract de munca, cum ar fi: medici, profesori, ingineri, agronomi, precum si angajati din mediul privat rural si urban.

Aceste case sociale pot fi construite la un pret foarte accesibil, fara a fi afectata deloc calitatea constructiei si conforul oferit de aceasta.

Casele de mai jos pot fi considerate locuinte de serviciu, birouri sau case sociale si au preturi deosebit de accesibile:

[doptg id=”29″]

Back To Top