Case traditionale romanesti

Case traditionale romanesti

Proiecte case traditionale romanesti

– In 2017 vom imprima in 3D case traditionale romanesti construite din argila de inalta calitate ecologica si de mare rezistenta la intemperii si la cutremur!

case traditionale romanesti Bojdeuca lui Creanga
Pentru cei ce iubesc Romania frumoasa, autentica, lansam un nou proiect, acela de construire de case din lemn noi, dupa modelele traditionale romanesti din Bucovina, Maramures, Bihor, Dobrogea, Oltenia, Transilvania, Banat, Moldova si Munteania.

Casa traditionala din Moldova – Bojdeuca lui Creanga

O oaza de frumusete simpla dar autentica, in mijlocul kitsch-ului dimprejurul acestei capodopere de casa traditionala moldoveneasca!

Bojdeuca lui Ion Creanga

Implementam in aceste case traditionale romanesti elemente de structura moderne precum si sisteme energetice neconventionale, respectand linia traditionala a proiectului fiecarei case eco din lemn in parte.

Proiectele de case traditionale romanesti vor fi personalizate si adaptate zonei unde se vor construi casele; pentru orientare asupra modelului de casa ce vi se potriveste vizitati clipurile video de mai jos.


Case traditionale romanesti in MARAMURES


Case traditionale romanesti in BUCOVINA


Energie solara implementata in proiecte de case traditionale

Casa eco pasctiva - locuinte verzi


Case traditionale romanesti – da sau nu?

Chiar daca aceste case tradiționale sunt extrem de frumoase si pastreaza o amintire a vremurilor vechi, romanii cu bani nu le cauta. Din pacate, multi oameni cu bani de la noi vor sa arate ca ii au construind case care in opinia lor nu le-a mai construit nimeni si nu s-au mai vazut nicaieri in tara. Chiar recent, langa o casa din lemn pe care o construim in Braila, am vazut un kitsch de un grotesc inimaginabil, in care se toarna in continuare betoane ca intr-un cavou de mari dimensiuni!

Bogati in pungi dar saraci cu duhul, oamenii acestia isi doresc sa fie originali, dar ajung sa construiasca case care exprima prostul gust si saracia spirituala.

Inca nu am gasit un client roman cu bani care sa doreasca o casa traditionala personalizata autentica, dar nu ne-am pierdut speranta deoarece suntem convinsi ca mai exista in Romania destui oameni care inteleg ce inseamna sa iti construiesti o astfel casa!


Daca doriti o casa traditionala romaneasca, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos:

Back To Top