Case vacanta

Case vacanta

Dintotdeauna mi-am dorit o casa de vacanta undeva la munte unde sa pot respira aer curat, sa ma trezesc dimineata fara sa tusesc mereu din cauza aerului mult prea afectat de tot ceea ce exista chimic in jurul orasului. Ei bine, iata ca acest lucru incet, incet incepe sa prinda contur si visul meu sa devina realitate. Daca pana acum tot ceea ce visam erau vise si atat iata ca de azi visul meu prinde viata.

m-am intalnit acum ceva vreme cu un prieten care detine o firma care se ocupa de construirea caselor, el se axeaza foarte mult pe case eco, case construite din lemn in principal si, implicit, se ocupa de constructia si a unor case de vacanta exceptionale. Dupa o indelunga conversatie in care am incercat sa ii explic ce imi doresc eu de fapt, mi-a aratat cateva proiecte de case de vacanta care pur si simplu m-au lasat fara cuvinte. Imaginati-va numai cum ar fi sa ai o casa de vacanta undeva la munte, si cand spun munte sa nu va ganditi la o cabana simpla si fada ci ganditi-va la o casa in adevaratul sens al cuvantului, numai ca este construita din lemn.

Va dati seama ca ma si vedeam in acea casa de vacanta, in fata focului din semineu in serile racoroase sau, dimineata, band cafeau pe veranda minunata din lemn, pe care stau frumos asezate flori de toate culorile si marimile. O minunatie de vis. Am vorbit cu prietenul meu si am pus la punct cateva detalii, el spunandu-mi din experienta ce si cum ar fi mai bine sa fac. Pentru ca a construit atat de multe case de vacanta de-a lungul anilor, avand atat de multa experienta, bineinteles ca am fost foarte atenta la sfaturile lui.

Am hotarat ca din primavara sa incepem lucrarile la casa mea de vacanta de la munte. Va fi o casa cu toate utilitatile pentru ca stiu sigur ca vom ajunge sa stam acolo mult mai mult decat o singura vacanta si, mai ales ei, copii nu vor mai vrea sa plece de acolo, avand in vedere peisajul fenomenal din jurul casei.

Iata cum, un vis devine realitate atunci cand apelezi la oamenii potriviti. Nu ezitati, urmati-va visurile! Niciodata nu castigi daca nu risti!

Back To Top