Casele din lemn: solutie inovatoare pentru constructii

Casele din lemn: solutie inovatoare pentru constructii

constructii case lemnInovatii in constructii! Da, de ce nu? Ganditi-va doar ca natura ne-a oferit un material pretios din care ne putem construi casele. O casa din lemn nu este numai calda si confortabila in timpul iernii, dar, in acelasi timp, este proaspata si placuta in timpul verii. Cel mai bun lucru in ceea ce priveste casele din lemn este faptul ca acestea nu se tem de caldura, nici de racoare pentru ca sunt insensibile la schimbarile de temperatura.

Perfect natural, in armonie cu mediul inconjurator, lemnul are multe merite, este un material vechi si cu traditii seculare, dar, in acelasi timp, moderne si cu tehnici inovatoare de constructii, un exemplu bun constituindu-l casele moderne din lemn din zilele noastre.

Nu va faceti griji in ceea ce priveste costurile ridicate pentru constructii pentru ca se pot construi case din lemn la preturi foarte mici, cu pereti tip sandwich sau carcasa in care structura consta intr-un sistem de stalpi si grinzi pe plan intern si extern acoperite cu lemn. Toti peretii interiori sunt construiti astfel incat sa puteti intrduce orice tip de izolatie, vata minerala, panouri de fibre din lemn, pluta, completandu-se toate acestea cu un sacou respirabil pe o „bariera de vapori”, pentru a preveni formarea umiditatii in interior.

Proiectul final este proiectat in conformitate cu nevoile clientilor, pot fi construite structuri proiectate de catre cumparator pentru a fi o casa unica.

De astfel de constructii case din lemn se ocupa compania AustroCasa. Ei beneficiaza de un portal web, www.austrocasa.ro, in care veti gasi toate informatiile necesare in ceea ce priveste constructia de case din lemn: preturi case din lemn, case din lemn masiv, case din lemn rotund, case ecologice din lemn, proiecte case din lemn s.a.m.d. Tot aici veti gasi si cateva exemple de case din lemn construite de ei pentru a va convinge de profesionalismul cu care lucreaza. Puteti vedea case din lemn din Hargita, case americane din lemn, case canadiene din lemn precum si cele mai ieftine case din lemn.

Nu ezitati sa apelati la ei si casa visurilor voastre este gata cat ai face click! Nu uitati: AustroCasa va ofera solutii ieftine dar la calitate maxima!


Back To Top