Casele ecologice sunt sigure si confortabile

Casele ecologice sunt sigure si confortabile

Case ecologice Innova Construct Robotics

Modelele de case ecologice Innova Construct au cateva particularitati importante:
– Pentru protectie la foc marita la foc, clientii nostri pot opta la solutia placarii structurii la exterior cu Fermacell in loc de OSB, asigurandu-se astfel protectie totala la foc a peretelui. Exista si varianta placarii cu caramida ornamentala, in stil englezesc.
– Rezistenta foarte mare la cutremur, lemnul fiind foarte elastic si usor, neproducand dezastrul pe care il pot produce materialele grele.
– Rezistenta marita la intemperii prin folosirea Igrastop si a altor materiale izolante si anti-igrasie foarte eficiente.
– Termoizolatie eficienta cu fibra de celuloza elimina necesitatea aerului conditionat vara si consuma foarte putina energie termica pentru incalzire iarna.
– Protectie fata de igrasie mucegai, rozatoare si insecte prin folosirea fibrei de celuloza care pur si simplu le indeparteaza de zona peretilor.
– Ecologic, reduce de 4 ori cantitatea de lemn necesara la o casa!

Doriti mai multe detalii despre case ecologice sau doriti sa aveti o astfel de casa? Nu ezitati sa ne trimiteti un mesaj completand formularul de mai jos si veti primi un raspuns rapid. Acesta poate fi primul pas spre implinirea visului dvs. de a avea o casa confortabila, sigura si accesibila ca pret!

Back To Top