Case din lemn in Germania

Case din lemn in Germania

De ce sa alegi o casa de lemn construita dupa tehnologie germana?

Pretul unei astfel de case din lemn este mai mic, in principal datorita rapiditatii de constructie, deci a manoperei reduse.

Izolatia termica a casei din lemn este net superioara caselor traditionale. Fibra de celuloza folosita prezinta coeficienti de izolare termica superiori, iar cantitatea crescuta acesteia in structura de lemn, creeaza un confort termic sporit.

Casa de lemn este apreciata de catre popoare cu un nivel de trai ridicat si o cultura in acest domeniu: Austria, Norvegia, Elvetia, Germania, Franta, Statele Unite, Canada.

Rezistenta la cutremur a unei case din lemn este bine cunoscuta. Lemnul este un material elastic iar peretii acestui sistem, de tip framing, ofera avantajul dispersarii uniforme a eforturilor catre fundatie. Imbinarile spatiale sunt intarite cu piese speciale, fapt ce sporeste soliditatea structurii din lemn si rezistenta acesteia la intemperii, cutremur si actiuni accidentale.

Rapiditatea de executie a unei case din lemn duce la economii materiale, precum si la reducerea manoperei. Oricine viziteaza un santier in constructie a ramane uimit de cantitatea redusa de deseuri ce rezulta in urma montajului unei case din lemn.

Casele din lemn Austrocasa sunt constructii ecologice, care respecta cele mai inalte standarde in domeniu, folosind materiale compozite ale lemnului (fibra din lemn, lana de lemn, fibra de celuloza, OSB fara formaldehida, etc.).

Back To Top