Casute modulare cubice pe fundatii Krinner

Casute modulare cubice pe fundatii Krinner

casute modulare pe Fundatii usoare ieftine Krinner
Fundatii usoare Krinner

Casute modulare cubice

Casuta modulara cube ofera comoditate si confort pentru detinatorul unei case moderne de acest tip.

Confortul dvs. este garantat cu casa cube! Construita în întregime din panouri ecologice ignifuge si eficiente energetic de inalta calitate.

Aceste casute modulare cubice sunt locuibile si foarte ieftine, fiecare constituind o varianta moderna si confortabila la garsoniera de la bloc.

Aspecte care definesc notiunea de CASA MODULARA

Toate elementele structurale, modulele de baza, anexele si modulele de extindere sunt interschimbabile si compatibile intre ele.

Aceasta permite o personalizare deosebita a fiecarui proiect in parte, precum si o scalare optima la necesitatile locative si bugetul fiecarui client.

De asemenea, o casa modulara permite trecerea dincolo de pragul designului traditional limitat, ducandu-ne catre cubism, modernism si inovatie.

Alt aspect este legat de prefabricarea acestor case din lemn modulare, un proces prin care cea mai mare parte a constructiei se realizeaza in fabrica, obtinand astfel o calitate superioara unei constructii realizate direct pe santier, iar timpul de realizare redus si automat asigura un cost de productie mai scazut fata de o casa din lemn construita integral pe santier.

Back To Top