Cat castigati daca alegeti sa construiti cu noi?

Cat castigati daca alegeti sa construiti cu noi?

Construiti cu noi!

Construiti cu noi ecocasa MicroDe ce sa construiti cu noi? Relatia firma – client este una bazata pe nevoia existenta a clientului si posibilitatea firmei de a veni cu solutii pertinente pentru a implini acea nevoie.

Dumneavoastra aveti un proiect de casa sau cautati unul si vreti sa construiti casa. Noi avem in spate peste 20 de ani (din care 8 ani cu partener extern austriac) de experienta, deci construiiti cu noi!

Impreuna putem face o echipa care sa lucreze la proiectul casei dvs. de vis pentru ca aceast vis sa devina realitate si sa va mutati intr-o casa pe pamant, moderna, confortabila si chiar accesibila ca pret (avem solutii si case pentru orice buget, de la 10.000 euro la milioane de euro!).

Pentru sezonul de toamna 2013 pana la sfarsitul lunii octombrie oferim gratuit acoperisul casei, care este unul din elementele cheie ale unei case construite, pe langa fundatie si structura.

Asadar, daca incheiati un constract de construire in aceasta perioada pentru a incepe constructia casei imediat, sau un precontract pentru construire in primavara, va oferim acoperisul casei bonus, aceasta insemnand:
– structura acoperisului din lemn tratat si ignifugat, dupa tehnologie austriaca;
– invelitoarea din tigla metalica;
– pluvialele si accesoriile aferente.

Va asteptam la sediul firmei sau completati formularul de mai jos.

Back To Top