Catalogul de case

Catalogul de case

<3>Catalogul de case eco din lemn

Catalogul de case de la Austrocasa este un document informativ important pentru oricine doreste sa se informeze si/sau sa construiasca o casa eco:

DESCARCATI CATALOGUL:
catalogul de case austrocasa oct 2014 CONTINUTUL CATALOGULUI:

Catalogul de case Austrocasa contine atat proiecte de case ecologice active cu elemente de pasivizare a anvelopei casei, cat si preturile caselor, date tehnice privind independenta energetica, sistemul de constructie utilizat, materiale si tehnologii noi si eficiente folosite in fabricarea kiturilor de casa si montarea caselor pe santier, finisarea lor si executia instalatiilor aferente.

Fiecare casa afisata in catalog are informatii suficiente astfel incat sa puteti decide ce anume va place cel mai mult si care casa de vis va deveni realitate in curand in viata dvs. Noi nu vindem doar o banala casa, ci va propunem un mod de viata, altfel decat cel trait la o casa clasica sau la bloc!

Puteti descarca gratuit catalogul de pe aceasta pagina, dand clic pe imaginea din stanga paginii, sau de pe paginile unde sunt descrise casele tip Austrocasa. Daca nu sunteti familiarizati cu descarcatul de documente, trimiteti un mesaj folosind formularul de la baza paginii si va vom trimite catalogul dorit pe e-mail.PROIECTE CASE ECO
[doptg id=”63″]

Back To Top