Ce obtineti construind case eco din lemn cu noi?

Ce obtineti construind case eco din lemn cu noi?

Case eco din lemn de la Austrocasa

Casa ecologista

Construiti casa eco din lemn tip AustroCASA ‘la cheie’ sau ‘la rosu’ cu noi si veti avea satisfactie totala si o casa ultramoderna, economica, ecologica, eficienta energetic si chiar total independenta energetic, depinzand doar de bugetul dvs. Si chiar daca nu aveti bugetul complet, gasim solutii avantajoase de finantare, fara dobanzi impovaratoare, fara complicatii si fara birocratie.

Tot ce trebuie sa faceti, este primul pas, si acest pas inseamna sa ne contactati completand formularul de mai jos, sau folosind pagina de contact sau telefonul direct.

Aceasta casa include tot ce va doriti pentru a avea o casa economica si ecologica moderna si foarte eficienta din punct de vedere energetic:

PROIECTARE
– Proiect PAC pentru autorizare. Pentru aceasta beneficiarul va furniza urmatoarele documente: actul de proprietate, schita cadastrala a terenului, studiul geo si certificatul de urbanism.

FUNDATIE
– Fundatie independenta la cota de inghet, max. 100cm, conform proiectului, marcile de beton fiind cele din proiect, betonul având certificat de calitate eliberat de statia de betoane, in limita pretului de 4500€. Daca terenul impune o fundatie mai adanca si complexa, beneficiarul va suporta diferenta de pret, fapt agreat si consemnat de comun acord intr-un act additional incheiat dupa elaborarea proiectului de executie.
– Supra termoizolatie sub planseu, 5 cm polistiren EPS dens 20-22 kg/m3, sistem eficient energetic.

STRUCTURA
– Structura pereti exteriori din dulapi de lemn 145x45mm, grad de uscare 14-16%, tratat si ignifugat dupa tehnologie austriaca, fibra de celuloza, OSB3 pe ambele parti, 12mm la exterior, 10mm la interior.
– Structura pereti interiori portanti 145x45mm si 115x45mm pereti interiori neportanti. La interior peste OSB de 10mm se monteaza un rând de placi gips carton 12,5mm.
– Planseu din dulapi sau grinzi I, 240mm, conform proiectului de executie PTe si 150mm fonoizolatie din fibra de celuloza ecologica si ignifuga.
– Acoperis inalt din dulapi sau grinzi I, min. 180mm, conform proiectului de executie PTe si termoizolatie eficienta fibra de celuloza.
– Sistem de prindere si consolidare care ofera siguranta totala, folosind elemente Rothoblaas.
– Învelitoare acoperisului din tabla tip tigla si sistem de drenare a apei de ploaie.

TERMOIZOLATIE
– Termoizolatie eficienta: 15cm fibra de celuloza eco la pereti exterior si 18cm la pod.
– Supra termoizolatie la exterior 100mm vata bazaltica sau polistiren EPS dens 20-22kg/mc, pentru a elimina total puntile termice.

FINISARI
– Var lavabil de exterior, cu aspect deosebit.
– Usi exterioare metalice si ferestre termopan PVC 5 camere, 3 sticle, lowE, culoare maron.
– Usi interioare din lemn, design deosebit, Super Door.
– Pardoseala din placi de gresie în holuri, bucatarie si bai, parchet laminat în celelalte zone, furnizor Arabesque, calitate mediu, raport pret/calitate foarte bun.
– Placi de gips-carton pe pereti si plafoane, zugraveli, vopsitorie.

INSTALATII
– Instalatie electrica cu becuri economice.
– Instalatie sanitara în interiorul casei, corpuri sanitare în baie, chiuveta din otel inoxidabil în bucatarie, beneficiarul având posibilitatea de a alege în limita pretului pentru calitate medie, sau a plati diferenta pentru calitate superioara.
– Instalatie termica cu calorifere, boiler, termosemineu, centrala termica pe gaz sau combustibil solid.

ENERGIE VERDE
– Bonus1: Panou solar fotovoltaic pentru iluminat exterior.
– Bonus2: Panou solar termic pentru apa calda menajera.

Va asteptam sa ne vizitati pentru a construi o casa eco din lemn tratat si ignifugat cu noi!

Back To Top