Ce masina conduci, Logan sa Mercedes? In ce casa stai, clasica sau eco?

Ce masina conduci, Logan sa Mercedes? In ce casa stai, clasica sau eco?

Conteaza, sau nu, in ce casa locuiesti?

Diferenta dintre cele doua marci de masina (Dacia Logan si Mercedes Benz) este evidenta, iar pretul de achizitie este pe masura. La casa pe care noi o propunem exista o diferenta esentiala cand vine vorba de pret, si anume, poti avea o locuinta eco activa ultramoderna (comparabila cu Mercedes!) la pretul unei banale case de caramida (adica al unei Dacii Logan!).

Noi te provocam sa locuiesti intr-o casa ecologica ultramoderna si eficienta energetic si, pe deasupra, iti punem si un Logan nou in carport (garaj), insa doar la pretul unei case banale din caramida!

Acum chiar poti avea o locuinta eco activa si pasiva, independenta energetic, la pretul unei case banale din caramida, cu garaj si Logan inclus in pret si parcat in acel garaj, astfel incat sa platesti facturi foarte mici sau deloc si sa te poti deplasa oriunde si oricand! Si daca vrei mai mult, cu banii economisiti la energia electrica si cea termica, intr-un interval de timp foarte scurt poti vinde Loganul si sa iti cumperi Mercedes 🙂

Casa eco Activa iSolar

Casa eco activa iSolar

Daca ai crea sa ai o astfel de casa, contacteaza-ne folosind formularul de mai jos.

Back To Top