Cele mai bune valori de termoizolare

Cele mai bune valori de termoizolare

Valori de termoizolare

Fibre de celulozaFibra de celuloza nu se caracterizeaza numai printr-o conductibilitate de caldura scazuta. Este cunoscut faptul ca, daca izolatia este buna in punctul ei cel mai slab, atunci este vorba de o izolatie de calitate.

Cu ajutorul izolatiei cu fibra de celuloza pot fi umplute cele mai inguste spatii si fisuri, astfel incat se obtine o saltea de izolatie fara rosturi, continua, fara piederi de caldura.

Termoizolare eficienta – protectie excelenta impotriva arsitei

Capacitatea mare de inmagazinare a izolatiei cu fibra de celuloza permite o penetrare vizibil intarziata a caldurii solare. Chiar spatiile din mansarda/ podul casei raman racoroase pana noaptea tarziu, puteti dormi linistiti cu o astfel de termoizolare eficienta.

Asa cum se poate stabili valoarea U in cazul termoizolatiei, se poate calcula si protectia impotriva arsitei. In cazul din urma este vorba de o defazare.

Defazarea PHI este durata in ore necesara unui val de temperatura pentru a patrunde din exteriorul unei parti de constructie in interiorul incaperii.

In tehnicile moderne de termoizolare, cu cat defazarea este mai mare, cu atat incalzirea interiorului cladirii este intarziata!

Termoizolare – reglarea umiditatii

Izolatia cu fibra de celuloza este capabila sa preia umiditatea prin fibrele sale fara pierderea valorii de izolare si sa o redea in mod uniform. Capacitatea deosebita de inmagazinare a umiditatii are efect de reglare climatica a spatiului. in cazul asanarii sau la sistemele acoperiselor plane fara aerisire posterioara, Fibra de celuloza are efect de bariera contra umiditatii din punct de vedere fizic al constructiei.

in plus, spre deosebire de saltelele din fibre obisnuite, densitatea aerului si a vantului in special in constructia lemnului este considerabil mai buna.

Luate in ansamblu, caracteristicile naturale ale fibrelor din celuloza in combinatie cu tehnologia de suflare a Fibra de celuloza-ului indeplinesc cele mai ridicate cerinte referitoare la climatul spatiului de locuit si la economisirea energiei.

Contactati-ne pentru termoizolare eficienta si ieftina.

Back To Top