Codex Alimentarius

Codex Alimentarius

165 de tari de pe mapamond au adoptat Codex Alimentarius, un pachet de norme dupa care se va alimenta populatia tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu-i mai poate hrani pe toti locuitorii ei in mod natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic, etc.

Din programul Codex Alimentarius face parte si tratarea culturilor de vita de vie, cartofi, rosii, castraveti sau ceapa cu Initium (Ametoctradin – Ref: BAS 650F), o substanta extrem de periculoasa pentru organismul uman.

Substanta este folosita pentru combaterea daunatorilor si micsorarea duratei in care se obtine recolta. Produsele sunt furnizate de compania de produse chimice BASF si vor fi folosite în aproape toate alimentele.

Potrivit datelor furnizate de experti, un gram din aceasta substanta se elimina din organismul nostru intr-un an de zile, dar daca este consumat zilnic, nu mai poate fi eliminat niciodata, ducând la evolutia celulelor canceroase.

Produsele cu initium cresc cu 65% rata riscului de cancer de colon, substanta intra rapid în combinatii chimice, devenind reziduala în organism.

Tarile europene in care s-a aprobat de catre guvernele respective folosirea substantei chimice: AT, BE, BG, CY, CZ, DE, DK, EE, EL, ES, FI, FR, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, UK.

Solutii?

– Trecerea la agricultura primitiva, edenica;
– Folosirea balegarului de vaca, de cal, de capra si de oaie ca ingrasamant pentru sol;
– Crearea si organizarea de:
->> microferme,
->> kibbutzuri de tip evreiesc,
->> micro cooperative agricole,
->> clanuri familiale de tip menonit,
->> comunitati/cluburi/asociatii de fermieri inteligenti si intelepti, etc.

Back To Top