Constructii case din lemn masiv

Constructii case din lemn masiv

Case si cabane din lemn masiv

case lemn masiv rotundExecutam la cheie case si cabane din lemn masiv, busteni calibrati sau necalibrati la preturi imbatabile, calitate si confort exceptionale, lemn eco, tratat si ignifugat.

Casele din lemn masiv sunt considerate ca fiind sanatoase pentru organismal uman. Se recomanda ca dormitoarele sa se construiasca din lemn pentru a permite o buna relaxare a organismului în timpul somnului.

Casele din lemn masiv asigura un confort deosebit prin aspect, culoare, miros (lemnul emana in incapere uleiul de
terebentina placut mirositor). Ele sunt calduroase iarna si racoroase vara, lemnul fiind un bun izolator termic.

Se pot monta in zone in care nu se acorda avizul de mediu pentru o locuinta clasica deoarece casele din lemn sunt ecologice si economice.

Prin constructia acestor case din lemn masiv scapam de stresul de a organiza si monitoriza un santier pe teren, nu mai avem probleme cu deseurile care raman in urma santierului clasic. Casele din lemn masiv sunt usor de montat in zonele in care sunt greu de realizat locuintele clasice. Se pot remonta pe alt amplasament la nevoie.

Sunt mai usor de intretinut decat o casa din caramida si nu necesita renovari ulterioare. Raportul pret –calitate este foarte avantajos.

Case din lemn masiv – Diametre uzuale busteni:

– clasa A = 30-45cm.
– clasa B = 25-30cm.

Pentru case din lemn masiv contactati partenerul nostru din Cluj:

Case in Legno Romania Srl – Constructii case din lemn masiv in Italia si Romania.
Antonino Barbagallo
Skype: caselegnoromania
Tel: +4 0741 114033

Back To Top