Constructii case eco independente energetic la Iasi

Constructii case eco independente energetic la Iasi

Constructii case eco la Iasi – Anul 2015 va fi unul in care, in sfarsit, un micro cartier rezidential eco, avand case gata construite ‘la rosu’ asteptand sa fie locuite de potentiali clienti care dispun de buget sau au apartament si vor sa se mute la casa pe pamant si de beneficiarii programului Prima Casa.

Noua locatie a proiectului imobiliar de constructii case eco va fi zona in plina dezvoltare din spatele Popasului Pacurari, spre com. Rediu. Locuintele vor fi de diferite marimi si preturi, de la 50.000 pana la 90.000 euro ‘la cheie’. Modelele cele mai frecvente vor fi cele deja proiectate, experimentate si construite de noi: Casa Bucovina, Preeria, Leipzig, Vienna.

Aceste case din lemn ecologic ignifugat, rezistente la intemperii, cutremur si la foc, le puteti construi singur sub indrumarea unui specialist de la noi, economisind astfel zeci de mii de euro! Nu ezitati sa ne contactati daca va intereseaza constructia casei in regie proprie.

Constructii case eco – SolarDream varianta STANDARD:

Un model de casa aparte va fi casa pasactiva (pasiva+activa) SolarDream, deci fara instalatie de incalzire clasica, dar cu anvelopa casei foarte bine izolata termic (casa pasiva), plus instalatie solara pentru apa calda si instalatie solara fotovoltaica de producere a curentului electric (casa activa).

constructii case eco

Constructii case eco – SolarDream varianta PREMIUM:

Tehnica pozitionarii locuintelor in functie de soare, pentru a profita la maxim de lumina si caldura acestuia era cunoscuta de constructori din timpuri stravechi. In epoca postmoderna, din pacate, a fost nevoie de criza combustibililor si de problemele de poluare pentru a reveni la principii sanatoase care sa sustina arhitectura sustenabila si durabila. Aceasta locuinta, a fost conceputa pentru ca spatiile interioare sa beneficieze de lumina soarelui indiferent de perioada din an.

Inspirandu-se din relieful zonei unde se construieste casa, echipa de arhitecti si constructori Austrocasa propune o volumetrie care sa se contopeasca cu mediul inconjurator.

constructii case eco pasive active

Mai multe informatii despre aceste case precum si despre costurile constructiei veti putea afla pe situl Proiecte case Iasi si, in limba engleza, pe Austrocasa International.

Back To Top