Constructii case ieftine la Iasi

Constructii case ieftine la Iasi

Executam constructii case ieftine la Iasi

constructii case ieftine la Iasi

Exista ideea preconceputa ca locuintele ieftine sunt cele construite de obicei din lemn sau chirpici. Acest fapt este partial adevarat, deoarece mitul sau zicala se refera la casele construite in regie proprie sau de catre „meseriasi” angajati de beneficiar, case care seamana mai mult a magazii din lemn decat a locuinte. Lemnul nefiind prelucrat si tratat corect sau deloc, desigur ca apar imediat probleme de calitate, care duc in final la deterioararea constructiei in termen scurt.

Datorita imbunatatirilor aduse permanent in fabrica de la Iasi la confectionarea structurilor si kiturilor de case eco, precum si in santier la eficientizarea montajului, am reusit sa obtinem preturi foarte mici la casele din lemn eco moderne pe care le construim, astfel incat putem afirma cu tarie ca realizam constructii case ieftine la Iasi si chiar in Romania.

In plus, pe langa faptul ca punem accent pe calitate, casele eco le construim cu dotare minima cu energie regenerabila solara, deci beneficiarul unei astfel de locuinte se bucura de calitate maxima, confort excelent si economiii majore la energia termica si cea electrica.
[doptg id=”38″]

Detalii constructii case ieftine la Iasi:

Back To Top